Tilbudsaviser fra Den Grønne Asparges

Sidste opdatering af tilbudsavis: 15/01/21

Den Grønne Asparges tilbudsavis

Gælder fra 14 jan. indtil 31 dec.

Denne Den Grønne Asparges tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 68 dage. Se de nyeste tilbud fra Den Grønne Asparges og spar på køb hos Den Grønne Asparges.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Den Grønne Asparges tilbudsavis er online?
52.242 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Den Grønne Asparges tilbudsavis er online?
51.389 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Den Grønne Asparges

Har du super travlt derhjemme eller er du løbet tør for idéer til aftensmaden? Så er du kommet til det rette sted! Den Grønne Asparges laver måltidskasser til dig, som har brug for en hjælpende hånd i køkkenet. Hvis du vil læse mere om deres tilbud kan du kigge i Den Grønne Asparges tilbudsavis eller et af deres kataloger.

Den Grønne Asparges har et bredt sortiment inden for dagligvarer og aftensmad. De tilbyder forskellige måltidskasser med forskellige måltider og i forskellige størrelser. De tilbyder nye menuer hver uge. De har en familiekasse, inspirationskasse og en slankekasse, så de har noget til enhver smag. De har også andre kasser med forskellige retter til fx helligdage.

Hvis du er interesseret kan du besøge deres hjemmeside: www.dengrønneasparges.dk. Her kan du læse mere om deres tjenester, levering og alt, hvad du vil vide mere om. Det hele foregår online, hvor du bestiller og så får det sendt hjem til dig. De tilbyder endda gratis levering. Det er en nem løsning til dig, der har travlt og gerne vil have frisk og lækker mad.