Tilbudsaviser fra Flügger

Sidste opdatering af tilbudsavis: 13/08/21

Flügger tilbudsavis

Gælder fra 10 aug. indtil 31 dec.

Denne Flügger tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 68 dage. Se de nyeste tilbud fra Flügger og spar på køb hos Flügger.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Flügger tilbudsavis er online?
56.798 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Flügger tilbudsavis er online?
40.603 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Flügger

Skal du til at renovere dit hjem eller måske vil du gerne dekorere dit hjem på ny? Det kan være, at du mangler lidt maling til badeværelset eller måske til børneværelset. Flügger er en dansk virksomhed, som fremstiller og sælger maling og træbeskyttelse. Du kan kigge i Flügger tilbudsavis og tjekke nogle af alle deres gode tilbud ud. De har også andre produkter og tilbud udover dem i tilbudsaviserne.

Flügger har et sortiment inden for maling, malerværktøj, tapet og træbeskyttelse. De sælger maling i forskellige farver og de har maling til terrassen, huset, skuret, havemøbler og diverse rum inde i hjemmet, så uanset hvad du mangler maling til, kan du finde det hos Flügger! Hvis du mangler pensler og ruller har de også det at tilbyde. De sælger varer fra deres eget mærke og varerne er selvfølgelig af høj kvalitet. Hvis du har brug for hjælp og vejledning kan du kontakte deres kundeservice.

Hvis du er interesseret kan du finde ud af mere ved at besøge deres hjemmeside her: www.flugger.dk. Her kan du se deres butiksplaceringer og åbningstider. Der findes 165 butikker i Danmark. De ligger spredt i forskellige byer, så du kan helt sikkert finde en tæt på dig. Du kan også bestille varer ved at ringe til dem og derefter afhente dem i en butik. Derudover kan du også bestille varer online via deres webshop og få dem leveret hjem til dig selv. Du kan også finde andre eventuelle tilbud og kampagner på deres hjemmeside.