Tilbudsaviser fra Jensen's Bøfhus

Sidste opdatering af tilbudsavis: 04/02/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Jensen's Bøfhus tilbudsavis er online?
46.137 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Jensens Bøfhus

Er du sulten efter nogle barbecue marineret spareribs eller en saftig bøf? Det kan også være, at du vil have en lækker burger. Uanset hvad har Jensens Bøfhus masser at tilbyde dig, når det kommer til lækker mad. De har et udvalg af forskelligt kød og kartofler, samt salater og dessert, så uanset om du vil have en lille frokost eller en stor middag har de noget til dig. Du kan kigge i Jensens Bøfhus tilbudsavis eller katalog for at tjekke nogle af deres tilbud ud. De har også andre tilbud udover dem i deres tilbudsaviser. 

Jensens Bøfhus har et bredt sortiment inden for mad. De sælger bl.a. bøffer, burgere, kylling, spareribs, pomfritter, flødekartofler, hvidløgsbrød, mozzarella sticks, sodavand, belgiske vafler, is og meget mere. Der er masser at vælge i mellem, så stop forbi en Jensens Bøfhus når du er sulten. Deres produkter er af høj kvalitet og fra deres eget mærke, men stadig til overkommelig priser. De har også specielle frokosttilbud, så der er masser af rabatter at opnå!

Hvis dette lyder som noget for dig kan du besøge deres hjemmeside her: https://jensens.com/da/ . Her kan du både se deres butiksplaceringer og åbningstider. Du kan finde en butik tæt på dig via ”restauranter” knappen. Der er 21 restauranter i forskellige byer i Danmark, så du kan helt sikkert finde en lokal restaurant. Du kan finde eventuelle tilbud og kampagner på deres hjemmeside. Du kan også tilmelde dig Club Jensens for at modtage point og andre tilbud.