Tilbudsaviser fra Knud Larsens Byggecenter

Sidste opdatering af tilbudsavis: 15/07/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Knud Larsens Byggecenter tilbudsavis er online?
29.029 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Knud Larsens Byggecenter tilbudsavis er online?
45.898 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Knud Larsens Byggecenter

Har du brug for døre og vinduer? Eller bordplader og hylder? Det kan også være at du gerne vil have en plæneklipper eller en ny grill? Knud Larsens Byggecenter har masser at tilbyde dig inden for det ovenstående og mere endnu. Du kan kigge i Knud Larsens Byggecenter tilbudsavis for at tjekke nogle af deres fantastiske tilbud ud. Udover tilbuddene i tilbudsaviserne har de også andre produkter til gode lave priser. Der er masser af rabatter at opnå, når du handler hos Knud Larsens Byggecenter.

Knud Larsens Byggecenter har et bredt sortiment inden for byggematerialer, døre og vinduer, beklædning, havemaskiner, gulve, loftbeklædning og mere endnu. Du kan fx købe træ, plæneklipper, skraldespande, gulvbelægning, grus, sten, fliser, boremaskiner, isolering, VVS-udstyr, bordplader og meget mere. De har et stort udvalg af varer i høj kvalitet og til venlige priser. Så hvis du er typen, der elsker gør-det-selv, er dette stedet for dig. De sælger også varer fra kendte mærker, såsom Weber, Fiskars, Boen, Junckers, LIP og flere endnu.

Så hvis du er i gang med et gør-det-selv projekt eller vil tjekke deres sortiment ud, kan du besøge deres hjemmeside her: www.byggecenter.dk. På hjemmesiden kan du se deres butiksplaceringer og åbningstider. Der er 4 butikker i Danmark, men den oprindelige butik findes i Hvidovre. Du kigge på deres sortiment via deres webshop, hvor du også kan bestille varer direkte hjem til dig selv. Hvis du har spørgsmål kan du kontakte kundeservice eller besøge en butik.