Tilbudsaviser fra Kokken & Jomfruen

Sidste opdatering af tilbudsavis: 19.04.2022

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Kokken & Jomfruen tilbudsavis er online?
45.420 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Tilbud hos Kokken & Jomfruen

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Kokken & Jomfruen


Skal du holde fødselsdag, men du har ikke lyst til at lave mad? Eller har du brug for nogle sandwich til et arrangement? Uanset hvad har Kokken & Jomfruen masser at tilbyde dig, når det kommer til lækker mad. De laver maden for dig og leverer det direkte til dig. De har en stor menu med alt fra brunch til aftensmad, så de har noget til enhver person og ethvert arrangement. Du kan kigge i Kokken & Jomfruen tilbudsavis eller katalog for at se nogle af deres tilbud. De har også andre tilbud udover dem i deres tilbudsaviser. 


Kokken & Jomfruen har et bredt sortiment inden for mad. De yder en service, hvor de laver mad og leverer det til dig uanset hvad du skal bruge det til. De har forskelligt kød og kartofler, samt saucer og salat. De har også brunch, sandwiches, bagels og børnemenuer. De har også lidt til den søde tand, hvis man gerne vil have det hele med. Der er masser at vælge i mellem, så hvis du ikke har lyst til at lave mad selv, tjek Kokken & Jomfruen ud. Deres produkter er selvfølgelig af høj kvalitet og fra deres eget mærke, men stadig til overkommelige priser. 


Hvis dette lyder som noget for dig og din familie kan du besøge deres hjemmeside her: www.kokken-jomfruen.dk. Her kan du læse mere om deres virksomhed og koncept. Du kan også se deres forskellige menuer og hvad de har at tilbyde dig. Du kan finde eventuelle tilbud og kampagner på deres hjemmeside.