Tilbudsaviser fra Kon-Tur

Sidste opdatering af tilbudsavis: 30/11/20

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Kon-Tur tilbudsavis er online?
10.001 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Relaterede tilbudsaviser

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Kon-Tur

Er du vild med at male eller tegne? Eller er du mere en læsehest? Kon-Tur har masser at tilbyde dig inden for hobbyer og kreativitet. Tag et kig i Kon-Tur tilbudsavis eller katalog for at tjekke nogle af alle deres fantastiske tilbud ud. De har masser at tilbyde dig. De har også andre produkter end dem, der er vist i tilbudsaviserne, og de er selvfølgelig også til faste lave priser. Kon-Tur er din bog-, papir og legetøjsforhandler.

Kon-Tur har et bredt sortiment inden for bøger, kontorartikler, legetøj og isenkram. De sælger fx blyanter, maling, pensler, papir, karton, bamser, figurer, kostumer, bøger og meget mere. Deres varer er selvfølgelig af den bedste kvalitet og kommer fra kendte mærker, såsom Faber-Castell, TY Teeny Tys, Disney, Topmodel, Gurli Gris og mange flere. Der er masser at vælge i mellem, så der er noget til enhver smag og alle bliver tilfredse.

Hvis du gerne vil læse mere om virksomheden kan du besøge deres hjemmeside her: www.kon-tur.dk. Her kan du se butiksplaceringer og åbningstider. Der er 70 butikker og forhandlere spredt ud i forskellige byer i Danmark, hvor 3 af dem er på Færøerne og 1 af dem er på Bornholm. Du kan også besøge webshoppen, hvor du kan bestille varer online og få dem leveret hjem til dig selv eller en lokal pakkeshop.