Tilbudsaviser fra Lysmesteren

Sidste opdatering af tilbudsavis: 05.04.2022

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Lysmesteren tilbudsavis er online?
47.957 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Tilbud hos Lysmesteren

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Lysmesteren

Er du på udkig efter en ny designerlampe til dit kontor eller køkken? Det kan også være, at du mangler en ny lampeskærm. Uanset hvad du leder efter, har Lysmesteren masser at tilbyde dig, når det kommer til belysning. Du kan kigge i Lysmesteren tilbudsavis og katalog for at se deres fantastiske tilbud. Udover tilbuddene i deres tilbudsaviser har de også andre produkter til lave priser. Du kan helt sikkert finde noget, der passer ind i dit hjem. Der er masser af rabatter at opnå hos Lysmesteren.


Hvilke produkter har Lysmesteren at tilbyde dig?

Lysmesteren har et dybt sortiment inden for lamper. De sælger forskellige lamper i mange forskellige størrelser og farver, så der er helt sikkert noget til dig. De har bl.a. loftlamper, bordlamper, gulvlamper, udendørslamper, væglamper og lampeskærme. De sælger produkter fra kendte mærker, såsom Chors, CPH Lighting, Frandsen, Louis Poulsen, Nordlux, Philips, Umage og mange flere. Varerne er naturligvis af høj kvalitet, men stadig til overkommelige priser. Du kan tjekke deres nuværende tilbudsavis ud eller tage et kig i den, der gælder i næste uge.


Hvor finder man Lysmesteren butikker og hvornår har de åbent?

Lysmesteren har 30 fysiske butikker fordelt i forskellige byer i Danmark. Åbningstiderne varierer fra by til by, men du kan altid tjekke deres butiksplaceringer og åbningstider ud på hjemmesiden. Her kan du også se deres sortiment, samt finde nyttig information. Hvis dette lyder som noget for dig kan du besøge deres hjemmeside her: https://www.lysmesteren.dk. Du kan bestille dine varer via deres webshop og få dem leveret direkte hjem til dig selv eller en pakkeshop. Du kan også afhente dine varer i en lokal butik.