Tilbudsaviser fra MENY

Sidste opdatering af tilbudsavis: 28/01/22

MENY tilbudsavis

Gælder fra 28 jan. indtil 31 jan.

Denne MENY tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 3 dage. Se de nyeste tilbud fra MENY og spar på køb hos MENY.

MENY tilbudsavis

Gælder fra 28 jan. indtil 24 feb.

Denne MENY tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 28 dage. Se de nyeste tilbud fra MENY og spar på køb hos MENY.

MENY tilbudsavis

Gælder fra 28 jan. indtil 3 feb.

Denne MENY tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 6 dage. Se de nyeste tilbud fra MENY og spar på køb hos MENY.

MENY tilbudsavis

Gælder fra 28 jan. indtil 17 mar.

Denne MENY tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 48 dage. Se de nyeste tilbud fra MENY og spar på køb hos MENY.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste MENY tilbudsavis er online?
36.934 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste MENY tilbudsavis er online?
54.604 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud i MENY

Er det blevet tid til dit ugentlige indkøb? I MENY tilbudsavis kan du finde alle de gode tilbud, som butikken har at tilbyde! De har et bredt sortiment og du kan finde alt fra is, grøntsager, tomatpuré til cremer, bleer og kaffe. Udover de nuværende tilbud er der også produkter til discountpriser. MENY elsker varer af høj kvalitet, så derfor tilbyder de også diverse varer fra bl.a. økologiske og allergivenlige mærker. Der er noget til enhver person. Du fortryder aldrig, at du gik i MENY. 

MENY har startet et fordelsprogram, hvor du kan opnå endnu flere rabatter. Det har de kaldt for MENYkortet, som er en app, du kan downloade på din mobil eller tablet. På appen får du medlemstilbud, stempelkort og opskrifter, samt deres tilbudsaviser. Så bliver det ikke meget lettere, at spare penge. 

Hvis du vil vide mere om deres fordelsprogram eller nærliggende butikker kan du besøge MENYs egen hjemmeside https://meny.dk . Her kan du se butikkernes butiksplaceringer i de forskellige byer i Danmark. Her kan du også se åbningstiderne for de forskellige butikker.  Der findes omkring 115 MENY butikker i Danmark, så du finder helt sikkert en butik i nærheden af dig, hvor du kan benytte dig af tilbuddene.