Tilbudsaviser fra Panduro

Sidste opdatering af tilbudsavis: 14.05.2021

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Panduro tilbudsavis er online?
16.141 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Tilbud hos Panduro

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Panduro

Er du vild med at male eller tegne? Eller være kreativ på en helt anden måde? Panduro har masser at tilbyde dig, der har en spændende hobby og elsker at være kreativ. Du kan kigge i Panduro tilbudsavis eller katalog for at tjekke nogle af deres fantastiske tilbud ud. De har masser at vælge i mellem! De har også andre produkter end dem, der er vist i tilbudsaviserne, og de er selvfølgelig også til venlige priser.

Panduro har et bredt sortiment inden for produkter relateret til hobbyer og kreativitet. De sælger fx maling, malebøger, pensler, blyanter, rammer, uld, filt, garn, papir, karton, lim, perler, sakse, symaskiner og meget mere. De har også et småt udvalg af legetøj til børn som fx slime, figurer, udendørslegetøj og mere. Deres varer er naturligvis af høj kvalitet og varerne er fra kendte mærker, såsom Faber-Castell, Derwent, Brother, Concept og flere endnu. De har masser at vælge i mellem, så hele familien kan være kreative sammen. 

Hvis du gerne vil tjekke deres sortiment ud, kan du gøre det på deres hjemmeside her: https://panduro.com/da-dk . Her kan du bl.a. se butiksplaceringer og deres åbningstider. Der er 14 butikker i forskellige byer i Danmark, men de har også en webshop, hvor du kan bestille online. Dette er godt for dig, der ikke bor i nærheden af en butik eller hvis du bare foretrække at shoppe online. Du kan få din pakke leveret til din privatadresse eller til en pakkeshop tæt på dig.