Tilbudsaviser fra Sadolin

Sidste opdatering af tilbudsavis: 17.11.2021

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Sadolin tilbudsavis er online?
52.531 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Tilbud hos Sadolin

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Sadolin

Skal du til at renovere dit hjem eller måske vil du bare gerne dekorere dit hjem på ny? Det kan være, at du mangler lidt maling til badeværelset eller måske til børneværelset. Sadolin er en dansk virksomhed, som fremstiller og sælger maling. Du kan kigge i Sadolin tilbudsavis og katalog for at tjekke nogle af alle deres gode tilbud ud. De har også andre produkter end dem i tilbudsaviserne og de er naturligvis til faste lave priser. Du kan også kigge i næste uges tilbudsavis. Der er masser af rabatter at opnå, når du handler hos Sadolin.


Hvilke produkter har Sadolin at tilbyde?

Sadolin har et dybt sortiment inden for maling. De sælger maling i mange forskellige farver og nuancer, så du kan helt sikkert finde noget, der passer ind i dit hjem. De har bl.a. gulvmaling, spartelmasse, radiatormaling, loftmaling, lak, grunder og meget mere endnu, så uanset hvad du mangler maling til, kan du finde det hos Sadolin! De sælger varer fra deres eget kendte mærke og varerne er selvfølgelig af høj kvalitet. Hvis du har brug for hjælp og vejledning kan du kontakte deres kundeservice eller tale med en medarbejder i en lokal butik.


Hvor finder man Sadolin butikker og hvad er deres åbningstider?

Sadolin har masser af butikker og forhandlere i forskellige byer i hele Danmark, så du kan helt sikkert finde en tæt på dig. Deres åbningstider varierer, så tjek deres hjemmeside ud for at være sikker. På deres hjemmeside kan du se deres butiksplaceringer, åbningstider og finde inspiration til hjemmet. Hvis du er interesseret kan du besøge deres hjemmeside her: https://www.sadolin.dk . Her kan du også finde andre eventuelle tilbud og kampagner på deres hjemmeside.