Tilbudsaviser fra Whiteaway

Sidste opdatering af tilbudsavis: 15/08/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Whiteaway tilbudsavis er online?
37.413 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Whiteaway tilbudsavis er online?
48.579 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Whiteaway

Vil du gerne købe et nyt køleskab eller måske en ny støvsuger? Så burde du kigge i Whiteaway tilbudsavis! De har masser af fantastiske tilbud på hvidevarer og andre produkter til huset. Når du handler hos Whiteaway er der mange rabatter at opnå og tilbuddene er uendelige. De bruger også kundefordelen prismatch, hvilket betyder, du altid kan få det, du ønsker, til en konkurrencedygtig pris.

Whiteaway har et dybt sortiment inden for hvidevarer, støvsugere og diverse husholdningsapparater. De sælger bl.a. køleskabe, frysere, opvaskemaskiner, komfurer, ovne og artikler inden for personlige pleje. Deres produkter er fra kendte mærker, såsom Bosch, Electrolux, Siemens, Philips, Braun og mange andre! De sælger kun varer af høj kvalitet, så du ikke bliver skuffet, når du modtager din vare.

Hvis du vil vide mere om butikken kan besøge deres hjemmeside her: https://www.whiteaway.com . Indtil videre er Whiteaway en webshop og du kan kun købe online. Men de tilbyder kundeservice på telefon, chat og e-mail! Deres åbningstider for kundeservice er 08:00 - 22:00, så du kan få råd og vejledning til dit køb, hvis du skulle være i tvivl om noget. Desuden har de fri fragt og tilbyder 365 dage til at returnere, hvis du ikke er tilfreds med dit køb. Bedre service finder du ikke!