Tilbudsaviser fra Zjoos

Sidste opdatering af tilbudsavis: 22/07/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Zjoos tilbudsavis er online?
39.624 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Zjoos

Er du typen, der ikke kan få nok sko? Eller mangler du et par nye sneakers? Det kan også være, at du skal bruge et par stilletter til en speciel begivenhed! Zjoos har masser af sko at tilbyde dig. Du kan tage et kig i Zjoos tilbudsavis eller katalog for at se nogle af alle deres tilbud. De har også andre produkter end dem, der er i tilbudsaviserne, så stop forbi en lokal butik. Der er masser af rabatter at opnå, når du handler hos Zjoos.


Zjoos har et dybt sortiment inden for sko. De har forskellige sortimenter til damer, herre og børn. De sælger bl.a. sneakers, støvler, gummistøvler, sandaler, højhælede, hjemmesko og meget mere. De har masser af sko i forskellige farver, så de har noget til enhver smag. De sælger produkter fra velkendte mærker og af god kvalitet.


Du kan besøge deres hjemmeside her: https://zjoos.dk. Her kan du bl.a. se deres butiksplaceringer og åbningstider. Der er 11 butikker i forskellige byer i Danmark, så du kan sikkert finde en butik i nærheden af dig. På hjemmesiden kan du også tjekke hvad saldoen på dit gavekort er.