Se Flexa tilbudsavis i appen først!

Download den gratis app med 800+ butikker

app-picture-logo

Tilbudsavis og tilbud hos Flexa

Er du på udkig efter kvalitetsmøbler eller måske mangler du bare en ny stol eller en reol til børneværelset? Uanset hvad du leder efter, har Flexa masser at tilbyde dig, når det kommer til møbler og boligtilbehør til børneværelset. Du kan kigge i Flexa tilbudsavis eller katalog for at se deres fantastiske tilbud. Udover tilbuddene i deres tilbudsaviser har de også andre produkter til lave priser. Du kan helt sikkert finde noget, der passer til dine børn. Der er masser af rabatter at opnå.


Hvilke produkter har Flexa tilbud på?

Flexa har et dybt sortiment inden for møbler og boligtilbehør til børn. De sælger forskellige møbler i forskellige størrelser og farver, så der er helt sikkert noget, der passer ind i dit hjem. De har bl.a. senge, stole, borde, skabe, lamper, legetøj og meget mere. De sælger produkter fra deres eget kendte mærke, som har forskellige kollektioner. Produkterne er selvfølgelig af høj kvalitet, men stadig til venlige priser. Du kan tjekke deres nuværende tilbudsavis ud eller kigge i næste uges tilbudsavis.


Hvor finder man Flexa butikker og hvornår har de åbent?

Flexa har fysiske butikker og forhandlere i hele landet. Der er omkring 30 butikker og forhandlere i forskellige byer i Danmark og de har også en webshop. Butikkernes åbningstiderne varierer, men du kan altid kigge på deres hjemmeside for at finde ud af det. Her kan du bl.a. se butiksplaceringer, åbningstider og deres sortiment, samt få inspiration til indretningen i hjemmet. Hvis dette lyder som noget for dig kan du besøge deres hjemmeside her: https://www.flexaworld.com/da-dk. Du kan bestille dine varer her og få dem leveret direkte hjem til dig selv eller en lokal forhandler.

Din Flexa butik

Se de nuværende tilbudsaviser og tilbud fra Flexa og aldrig betal mere end du burde. Flexa har 38 butikker i Danmark med ugentlige og konkurrencedygtige tilbud. I vores seneste tilbudsavis vil du finde tilbud, der er gyldige fra 25-03-2024 til 31-03-2024. Denne uge er der 0 produkter, som du kan købe med rabat og sandsynligvis til den lavest mulige pris. Gå ikke glip af tilbud såsom: Södahl Plissé tandbørsteholder hvid, Royal Copenhagen Contrast krus julestjerne 33 cl og Tefal Unlimited Wokpande - Ø 28 cm - Aluminium - Titanium rids-resistente nonstick belægning! Selvfølgelig, Flexa tilbyder masser af andre produkter, som ikke er på udsalg lige nu. Du kan bestille disse i webshoppen eller du kan hente dem i en pakkeshop eller shoppe i dit område. Vælg din nærmeste lokation med vores "lokation finder" i den øverste menu ved siden af søgefeltet. Du kan også finde mere information, såsom åbningstider hos din butik i Aalborg, Århus, Esbjerg eller enhver anden butik i Danmark på Flexas hjemmeside.

Hvis du ikke kan finde hvad du leder efter i Flexa tilbudsavis, kan du tjekke tilbud i lignede butikker i den samme kategori: Køkken og badeværelse, såsom IDEmøbler, Kop & Kande eller IKEA. Du kan muligvis finde produktet du leder efter til den laveste pris. Udover tilbuddene i tilbudsaviserne, kan du også spare penge hos Flexa med en rabatkode. Tjek Flexas hjemmeside ud for at få din.

Ofte stillet spørgsmål om Flexa

Flexa har masser af gode tilbud i denne uge! Denne uges tilbud i Flexa kan findes i tilbudsavis fra 25-03-2024 til 31-03-2024, men du kan også finde alle de fantastiske tilbud online i webshoppen eller på Flexas hjemmeside. Her er nogle interessante tilbud og kampagner: Södahl Plissé tandbørsteholder hvid, Royal Copenhagen Contrast krus julestjerne 33 cl and Tefal Unlimited Wokpande - Ø 28 cm - Aluminium - Titanium rids-resistente nonstick belægning

De nyeste Flexa tilbudsaviser i denne uge og næste uge kan findes her: tilbudsavis fra 25-03-2024 til 31-03-2024. Tjek næste uges tilbud ud på tilbudsaviseronline. dk!

Kig online i Flexas webshop for at se om dit yndlingsprodukt er på lager eller tilgængelig i din Flexa. Er din vare udsolgt? Intet problem; i tilbudsavis fra 25-03-2024 til 31-03-2024 kan du finde alternative tilbud.

Du kan finde den nærmeste butik på vores hjemmeside ved at angive din placering. Fordelen ved at dele din placering er, at vi kan vise en liste over alle de butikker, der er i dit område. Hvis du klikker på 'butikker' i appen vil den vise dig den nærmeste Flexa butik. Du kan også indtaste dit postnummer på vores hjemmeside og i appen for at finde ud af hvilke afdelinger, der er tæt på.

Flexa har flere afdelinger. På Flexas hjemmeside kan du finde adresserne på alle deres butiksplaceringer i hele Danmark. Vil du gerne vide hvor du kan finde en Flexa butik i nærheden af dig? Slå din placering til via vores app! Bemærkning: Nogle butikker på vores hjemmeside har kun en webshop.

Flexa butikkerne følger almindelige åbningstider, men nogle gange kan de afvige. Nogle butikker åbner eller lukker tidligere eller har uregelmæssige åbningstider. For at se om Flexa i nærheden af dig har åbent, klik på 'placeringer' på Flexas side på denne hjemmeside og vælg den afdeling tæt på dig. Du kan også se de nuværende åbningstider på Flexas hjemmeside.

Du kan finde de nuværende åbningstider på Flexas hjemmeside. Du kan også finde Flexas åbningstider på vores hjemmeside eller app. Vælg 'afdelinger' og klik på placering for at se åbningstiderne i din Flexa butik.

Hos Flexa kan du bestille varer online. Kig i deres webshop for at se det nuværende udsalg i Flexa. Webshoppen indeholder forskellige kategorier som giver dig et nemt overblik. Tilbuddene som er tilgængelige lige nu er dem fra tilbudsavis, fra 25-03-2024 til 31-03-2024

I de fleste Flexa afdelinger vil du finde det samme sortiment både online og i butikkerne. Det kan dog variere fra sted til sted. Besøg Flexas hjemmeside for mere information. Få inspiration med tilbudsavis fra 25-03-2024 til 31-03-2024.


Bemærkning: Nogle butikker har kun en webshop eller en butik online. Sørg for at tjekke den korrekte information på Flexas side.

Hvis du har specifikke spørgsmål, feedback eller klager angående Flexa, venligst besøg Flexas hjemmeside. I 'kontakt' sektionen vil du finde en e-mailadresse, telefonnummer eller kontaktformular, Flexa er der for at hjælpe!

Flexa kampagner

🛍️ Flexa tilbudsaviser: 0
🆕 Nye tilbud: 0
🏷️ Kategori: Køkken og badeværelse
🕰️ Sidste opdatering af tilbudsavis: 08/04/2022
Sendt
Noget gik galt, prøv igen