Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside er bragt til dig af tilbudsaviseronline.dk. Følgende vilkår og betingelser gælder for indholdet og brugen af webstedet tilbudsaviseronline.dk. Ved at bruge webstedet tilbudsaviseronline.dk, accepterer den besøgende på webstedet (herefter benævnt "bruger") disse vilkår og betingelser. Tilbudsaviseronline.dk forbeholder sig retten til helt eller delvist at ændre indholdet af tilbudsaviseronline.dk. webstedet og de betingelser, der gælder for dets brug, uden forudgående varsel. Brug af indhold og ansvarsfraskrivelse.

Brugeren har kun tilladelse til at bruge de oplysninger, tjenester og andet indhold (herefter alt benævnt "indhold"), der tilbydes på eller via webstedet tilbudsaviseronline.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Brugeren har ikke tilladelse til at bruge tilbudsaviseronline.dk til:

 1. reproduktion og/eller offentliggørelse og/eller ændring af software eller andet materiale, hvis sådan reproduktion og/eller offentliggørelse og/eller ændring krænker tredjeparters rettigheder, herunder intellektuelle ejendomsrettigheder;
 2. afgive ulovlige udtalelser;
 3. at nærme sig, true eller på anden måde chikanere mennesker;
 4. afsendelse af store mængder e-mails (inklusive spam) til tredjeparter, uanset om de er til kommercielle formål eller ej;
 5. afsendelse af e-mails eller upload af filer, der indeholder virus eller lignende softwareprogrammer, der kan forringe driften af de tjenester, der tilbydes af tilbudsaviseronline.dk, internettet eller tredjeparts computere og/eller software;
 6. antagelse af en falsk identitet;
 7. begrænsning af tredjeparter i at bruge de tjenester, der tilbydes af tilbudsaviseronline.dk og/eller internettet.


Tilbudsaviseronline.dk lægger stor vægt på pålideligheden og aktualiteten af indholdet. Det er dog muligt, at bestemt indhold er forkert, ufuldstændigt eller ikke tilgængeligt.

Tilbudsaviseronline.dk er ikke ansvarlig for

 • skader som følge af unøjagtigheder, udeladelser eller utilgængelighed af indholdet
 • skader som følge af brugen af indholdet; og/eller
 • skader som følge af problemer forårsaget af eller forbundet med spredning af information via internettet, såsom forstyrrelser eller afbrydelser af eller fejl eller forsinkelser i leveringen af information eller tjenester fra tilbudsaviseronline.dk eller af brugeren til tilbudsaviseronline.dk gennem webstedet tilbudsaviseronline.dk eller elektronisk på enhver anden måde. 

Tilbudsaviseronline.dk påtager sig intet ansvar eller ansvar for indholdet af websteder, der refereres til via et hyperlink eller på anden måde. Tilbudsaviseronline.dk garanterer ikke, at e-mails eller andre elektroniske beskeder, der sendes til det, vil blive modtaget og behandlet til tiden og påtager sig intet ansvar for konsekvenserne af ikke at modtage eller behandle dem, eller at modtage eller behandle dem for sent.


Tilgængeligheden af tilbudsaviseronline.dk

Tilbudsaviseronline.dk bestræber sig på at eksponere webstedet tilbudsaviseronline.dk og dets indhold så meget som muligt, men påtager sig intet ansvar for eventuelle konsekvenser af (midlertidig) utilgængelighed af webstedet tilbudsaviseronline.dk og/eller (dele af) indholdet.


Hyperlinks

Hyperlinks på webstedet tilbudsaviseronline.dk kan føre til websteder og/eller servere, der vedligeholdes af andre parter end tilbudsaviseronline.dk. Tilbudsaviseronline.dk tilbyder ingen garantier eller påtager sig noget ansvar vedrørende indholdet, der leveres på sådanne websteder og/eller servere.

Intellektuelle ejendomsrettigheder 

De intellektuelle ejendomsrettigheder til udformningen af webstedet tilbudsaviseronline.dk , tilbudsaviseronline.dk logoet og samlingen af links, der tilbydes på webstedet tilbudsaviseronline.dk, tilhører tilbudsaviseronline.dk og/eller deres licensgivere. Brugen af disse immaterielle rettigheder på anden måde end tilladt i henhold til disse vilkår og betingelser er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra tilbudsaviseronline.dk. Brugen af (dele af) indholdet kan være underlagt yderligere betingelser. Brugeren er forpligtet til at overholde disse betingelser ved brug af indholdet. Tilbudsaviseronline.dk garanterer ikke, at det indhold, der tilbydes på eller via webstedet tilbudsaviseronline.dk, ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder. Hvis du mener, at noget indhold, der tilbydes på eller gennem webstedet tilbudsaviseronline.dk, krænker dine intellektuelle ejendomsrettigheder, bedes du kontakte [email protected]


Tilbud fra tredjeparter 

Tilbud fra tredjeparter kan placeres på webstedet tilbudsaviseronline.dk ved brug af bannere eller andre metoder. Tilbudsaviseronline.dk er ikke ansvarlig for

 1. indholdet af disse tilbud og/eller deres brug af brugeren;
 2. enhver aftale, som brugeren indgår med tredjeparten;
 3. konsekvenserne af og overholdelse af en sådan aftale.

Gældende lov og kompetent dommer

Hollandsk lov gælder for disse vilkår og betingelser og brugen af webstedet tilbudsaviseronline.dk. Uenigheder vedrørende disse vilkår og betingelser og/eller brugen af webstedet tilbudsaviseronline.dk vil udelukkende blive indbragt for den kompetente domstol i distriktet Amsterdam.


Download den gratis app med 800+ butikker
Sendt
Noget gik galt, prøv igen