Ofte stillede spørgsmål

Hvad er tilbudsaviseronline.dk?

Tilbudsaviseronline.dk startede i 2020 og har været Danmarks største selvstændige online tilbudsavis platform lige siden. Hver dag indsamler vores team de nyeste tilbudsaviser, der er tilgængelige fra alle (store) butikker i Danmark. Udover de fantastiske tilbud på vores hjemmeside, er det også muligt for forbrugere at lave et personligt nyhedsbrev eller at modtage opdateringer fra deres yndlingsbutik. Begge disse tjenester er gratis og bruges af tusindvis af forbrugere. tilbudsaviseronline.dk: “Alle tilbudsaviser fra A til Å.”

open-icon close-icon

Bruges mine personlige oplysninger til noget, når jeg tilmelder mig?

Ja, dine personlige oplysninger bruges, men kun med formålet om at anbefale tilbudsaviser og butikker, der passer til dig.

open-icon close-icon

Hvordan laver jeg en konto?

Du kan registrere dig med en e-mailadresse eller Facebook via knappen i toppen af højre hjørne på vores hjemmeside. Du kan vælge at registrere med Facebook eller ved at indtaste dine personlige oplysninger. Derefter bliver du bedt om at aktivere din konto via den e-mailadresse, du har angivet. Kontoen aktiveres automatisk, så snart du klikker på linket i e-mailen. Første gang du logger ind bliver du bedt om at indtaste dine adresseoplysninger, så vi kan præsentere dig for tilbudsaviser fra supermarkeder og butikker, der er tættest på dig. Din konto fungerer også i Tilbudsaviseronline appen.

open-icon close-icon

Jeg har en klage over distributionen af papir tilbudsaviser i min postkasse. Hvad kan jeg gøre?

tilbudsaviseronline offentliggører vi kun online tilbudsaviser på vores hjemmeside. Hvis du vil klage over et virksomheds papir tilbudsaviser kan du kontakte den distributør, der er nævnt i tilbudsavisen eller kataloget.

open-icon close-icon

Jeg vil gerne kunne se tilbudsaviserne, mens jeg er på farten eller ikke er hjemme. Er dette muligt?

Helt bestemt, vi har vi en helt ny app til dine mobile enheder. Den kan downloades i App Store eller i Play Store.

open-icon close-icon

Hvordan kan jeg se tilbudsaviser fra mit nærområde?

Hvis du foretrækker at se tilbudsaviser og tilbud fra dit eget område, kan du bruge lokalitetstjenesten. Når du tænder for den, registrerer den automatisk det sted, hvor du er i øjeblikket. Hvordan tænder du for det?


Trin 1: Gå til INDSTILLINGER


Trin 2: Gå til ANONYMITET


Trin 3: Gå til lokalitetstjenesten


Trin 4:  Slå lokalitet til


Hvis du stadig oplever problemer er du velkommen til at sende os en e-mail på [email protected] og vi vil hjælpe dig.

open-icon close-icon

Hvordan følger man en butik?

Du kan tilføje din yndlingsbutik til dine favoritter ved at klikke på hjertet. Ved at gøre dette tilføjes butikken til "Mine butikker".

open-icon close-icon

Hvordan deler man en tilbudsavis med familie og venner?

Lige nu kan tilbudsaviserne ikke deles med et tryk på en knap, men linket kan selvfølgelig deles med familie og venner. Tilbudsavisen kan deles meget hurtigt med alle, der skal se det, gennem den splinternye app tilbudsaviseronline. Super praktisk!

open-icon close-icon

Tilbudsaviserne fra min yndlingsbutik er ikke online. Hvorfor det?

Hvis tilbudsaviser fra din yndlingsbutik ikke er online, er det en skam! Det bedste du kan gøre er at sende os en e-mail på info@tilbudsaviseronline.dk, og så kan vi sikre dig, at tilbudsavisen vil placeres online så hurtigt som muligt!

open-icon close-icon

Jeg har et spørgsmål om et produkt fra en tilbudsavis, hvor skal jeg stille mit spørgsmål?

De produkter, der vises i de tilbudsaviser, vi tilbyder, hører til udbyderen af produktet. For information om de aktuelle tilbud og produktspecifikationer bedes du kontakte ejeren af produkterne eller afsenderen af tilbudsavisen. Tilbudsavisen angiver, hvem produkterne hører til og hvor eventuelle spørgsmål kan stilles. Derudover kan du finde oplysninger om de virksomheder, katalogerne hører til på vores butiksside.

open-icon close-icon

Hvornår modtager jeg e-mails?

Du vil modtage e-mails, når nye tilbudsaviser fra dine yndlingsbutikker er blevet lagt op.

open-icon close-icon

Kan jeg bestille varer fra tilbudsaviseronline.dk?

Tilbudsaviseronline.dk sælger ikke produkter direkte og tilbyder kun butikkernes aktuelle tilbud. For at være i stand til at bestille produkterne kan du klikke på virksomhedens logo eller du kan klikke på linket til butikssiden i bunden af siden.

open-icon close-icon

Det virker til at en tilbudsavis mangler fra jeres side. Hvordan kan jeg fortælle jer om det?

Tilbudsaviseronline.dk vil gerne tilbyde det største udvalg af tilbudsaviser fra A til Å. Vi forsøger at vise alle tilbudsaviser fra alle butikker i Danmark på vores hjemmeside. Selvfølgelig kan det ske, at vi måske glemmer en butik, men bare rolig! Hvis du fortæller os, hvilken butik vi mangler via kontaktsiden, sørger vi for, at deres nyeste tilbudsavis findes på vores hjemmeside inden for en uge.

open-icon close-icon

Min virksomhed har også en tilbudsavis. Kan vores tilbudsavis blive vist på tilbudsaviseronline.dk?

Selvfølgelig! Vi har forskellige muligheder for dette, udfyld venligst formularen på vore side: https://www.tilbudsaviseronline.dk/kontakt.

open-icon close-icon

Hvordan ændrer jeg information på min konto?

Ligeså snart, du er logget ind, kan du se dit navn i øverste højre hjørne og hvis du holder markøren over det og klikker på kontovedligeholdelse. Du kan nu ændre dine kontooplysninger.

open-icon close-icon

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Klik på knappen “Log ind” i øverste højre hjørne. Ved siden af knappen "husk mig" vil du se "glemt adgangskoden?", Klik på det. Derefter skal du indtaste din e-mailadresse. Du vil modtage en e-mail på den e-mailadresse med et link, hvor du kan ændre din adgangskode. Hvis du ikke modtager denne e-mail, skal du sørge for at kontrollere din spam mappe.

open-icon close-icon

Hvornår offentliggøres de nyeste tilbudsaviser?

Vi forsøger, at offentliggøre de nyeste og opdateret tilbudsaviser på tilbudsaviseronline dagligt. Tilbudsaviserne for den følgende uge offentliggøres altid på vores hjemmeside i weekenden før den uge. Husk derfor at kigge på vores side dagligt, så du kan se de nyeste tilbudsaviser!

open-icon close-icon

Jeg vil gerne afmelde nyhedsbrevet. Kan jeg det?

Selvfølgelig! Du kan afmelde dig via din kontoside, når du logger ind.

open-icon close-icon
Download den gratis app med 800+ butikker
Sendt
Noget gik galt, prøv igen