Black Friday tilbudsaviser fra VidaXL

Sidste opdatering af tilbudsavis : 2/7/23

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste VidaXL tilbudsavis er online?
20.417 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Black Friday VidaXL tilbud med store rabatter

Se de seneste VidaXL Black Friday tilbud og udnyt de kæmpe rabatter! Du kan finde en kollektion af forskellige handlinger og ledsagende tilbud fra VidaXL på tilbudsaviseronline.dk på Black Friday 2022. Lige så snart vi modtager et Black Friday tilbud, lægger vi det op online. Har du ikke fundet det rette tilbud på Black Friday? Tilbuddene fortsætter med Cyber Monday tilbud fra VidaXL om mandagen! Tilmeld dig VidaXL nyhedsbrev nu, så du er den første til at se Black Friday tilbuddene, tilbudsaviserne og rabatterne i VidaXL. For mere information om (online) tilbudsaviser og åbningstider i VidaXL, tjek venligst her VidaXL website.

Ofte stillet spørgsmål om Black Friday fra VidaXL

Hvornår starter Black Friday hos VidaXL?

Dette års Black Friday tilbud hos VidaXL vil være tilgængelige den 25. november. Du vil kunne nyde Black Friday tilbud hele ugen. Rabatterne er gyldige i butikken og på VidaXLs hjemmeside. tilbudsavisen, der er gyldig fra 06-02-2023 til 12-02-2023 er fuldstændig dedikeret til Black Friday.

Hvad er de bedste VidaXL Black Friday tilbud?

Black Friday vil være episk dette år hos VidaXL med spektakulære tilbud og rabatter med op til 50%! Tjek de bedste 3 tilbud ud lige nu:


Gadeskov Bord

Nigel væglampe

Vejlby Sovesofa Med Chaiselong

Hvornår vil VidaXLs Black Friday tilbud blive leveret til dit hjem?

Under Black Friday vil dit køb blive afsendt af VidaXL så hurtigt som muligt. Desværre kan det nogle gange tage længere end normalt grundet antallet af ordrer. Tjek VidaXLs hjemmeside for mere information omkring nuværende leveringstider.

VidaXL Black Friday tilbud

🖤 Black Friday tilbud: 0
💰 VidaXL Black Friday rabatter: 0
🛍️ Black Friday tilbudsaviser: 0