Black Friday Vila tilbud med store rabatter

Se de seneste Vila Black Friday tilbud og udnyt de kæmpe rabatter! Du kan finde en kollektion af forskellige handlinger og ledsagende tilbud fra Vila på tilbudsaviseronline.dk på Black Friday 2023. Lige så snart vi modtager et Black Friday tilbud, lægger vi det op online. Har du ikke fundet det rette tilbud på Black Friday? Tilbuddene fortsætter med Cyber Monday tilbud fra Vila om mandagen! Tilmeld dig Vila nyhedsbrev nu, så du er den første til at se Black Friday tilbuddene, tilbudsaviserne og rabatterne i Vila. For mere information om (online) tilbudsaviser og åbningstider i Vila, tjek venligst her Vila website.

Ofte stillet spørgsmål om Black Friday fra Vila

Hvornår starter Black Friday hos Vila?

Dette års Black Friday tilbud hos Vila vil være tilgængelige den 25. november. Du vil kunne nyde Black Friday tilbud hele ugen. Rabatterne er gyldige i butikken og på Vilas hjemmeside. tilbudsavisen, der er gyldig fra 26-02-2024 til 03-03-2024 er fuldstændig dedikeret til Black Friday.

close-icon close-icon

Hvad er de bedste Vila Black Friday tilbud?

Black Friday vil være episk dette år hos Vila med spektakulære tilbud og rabatter med op til 50%! Tjek de bedste 3 tilbud ud lige nu:


Skjorte + seler + performance pants + sko

Blazer + skjorte + performance pants + sko

Carnét

close-icon close-icon

Hvornår vil Vilas Black Friday tilbud blive leveret til dit hjem?

Under Black Friday vil dit køb blive afsendt af Vila så hurtigt som muligt. Desværre kan det nogle gange tage længere end normalt grundet antallet af ordrer. Tjek Vilas hjemmeside for mere information omkring nuværende leveringstider.

close-icon close-icon

Vila Black Friday tilbud

🖤 Black Friday tilbud: 0
💰 Vila Black Friday rabatter: 0
🛍️ Black Friday tilbudsaviser: 0
Sendt
Noget gik galt, prøv igen