Black Friday Bauhaus tilbud med store rabatter

Se de seneste Bauhaus Black Friday tilbud og udnyt de kæmpe rabatter! Du kan finde en kollektion af forskellige handlinger og ledsagende tilbud fra Bauhaus på tilbudsaviseronline.dk på Black Friday 2023. Lige så snart vi modtager et Black Friday tilbud, lægger vi det op online. Har du ikke fundet det rette tilbud på Black Friday? Tilbuddene fortsætter med Cyber Monday tilbud fra Bauhaus om mandagen! Tilmeld dig Bauhaus nyhedsbrev nu, så du er den første til at se Black Friday tilbuddene, tilbudsaviserne og rabatterne i Bauhaus. For mere information om (online) tilbudsaviser og åbningstider i Bauhaus, tjek venligst her Bauhaus website.

Ofte stillet spørgsmål om Black Friday fra Bauhaus

Hvornår starter Black Friday hos Bauhaus?

Dette års Black Friday tilbud hos Bauhaus vil være tilgængelige den 25. november. Du vil kunne nyde Black Friday tilbud hele ugen. Rabatterne er gyldige i butikken og på Bauhauss hjemmeside. Bauhaus tilbudsavisen, der er gyldig fra 16-02-2024 til 29-02-2024 er fuldstændig dedikeret til Black Friday.

close-icon close-icon

Hvad er de bedste Bauhaus Black Friday tilbud?

Black Friday vil være episk dette år hos Bauhaus med spektakulære tilbud og rabatter med op til 50%! Tjek de bedste 3 tilbud ud lige nu:


10 I Vægmaling

Black & Decker akku multiværktøj BCRT8IK 7,2V inkl. værktøjskasse m/52 dele

Black & Decker slibemus 18V uden batteri

close-icon close-icon

Hvornår vil Bauhauss Black Friday tilbud blive leveret til dit hjem?

Under Black Friday vil dit køb blive afsendt af Bauhaus så hurtigt som muligt. Desværre kan det nogle gange tage længere end normalt grundet antallet af ordrer. Tjek Bauhauss hjemmeside for mere information omkring nuværende leveringstider.

close-icon close-icon

Bauhaus Black Friday tilbud

🖤 Black Friday tilbud: 0
💰 Bauhaus Black Friday rabatter: 0
🛍️ Black Friday tilbudsaviser: 0
Sendt
Noget gik galt, prøv igen