Tilbudsaviser fra Bauhaus

Sidste opdatering af tilbudsavis: 13/01/22

Bauhaus tilbudsavis

Gælder fra 14 jan. indtil 20 jan.

Denne Bauhaus tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 4 dage. Se de nyeste tilbud fra Bauhaus og spar på køb hos Bauhaus.

Bauhaus tilbudsavis

Gælder fra 5 jan. indtil 31 dec.

Denne Bauhaus tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 349 dage. Se de nyeste tilbud fra Bauhaus og spar på køb hos Bauhaus.

Bauhaus tilbudsavis

Gælder fra 17 nov. indtil 31 jan.

Denne Bauhaus tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 15 dage. Se de nyeste tilbud fra Bauhaus og spar på køb hos Bauhaus.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Bauhaus tilbudsavis er online?
53.890 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Bauhaus tilbudsavis er online?
30.345 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud i Bauhaus

Har du brug for nyt værktøj eller måske en ny bordplade? Det kan også være at du gerne vil have en ny havelåge, men uanset hvad du er på udkig efter, har Bauhaus masser at tilbyde dig! Du kan kigge i Bauhaus tilbudsavis, hvor du kan se nogle af deres fantastiske tilbud. De har også andre produkter til gode priser udover dem i tilbudsaviserne. Der er masser af rabatter at opnå, når du handler i Bauhaus.

Bauhaus har et bredt sortiment inden for materialer og værktøj. Du kan bl.a. købe maling, tømrerudstyr, VVS-udstyr, gulvbelægning, fliser, belysning, isenkram og mere endnu. De har et kæmpe udvalg af varer i god kvalitet og til lave priser. Så hvis du er vild med gør-det-selv eller at være kreativ i hjemmet er dette stedet for dig. De sælger varer fra kendte mærker, såsom AEG, Ajax, Borup, Bosch, Nilfisk, Osram, Dyrup, Egger og mange flere.

Hvis du er i gang med et gør-det-selv projekt derhjemme eller bare gerne vil vide mere om Bauhaus kan du besøge deres hjemmeside her: www.bauhaus.dk. Her kan du se butiksplaceringer og åbningstider. Der er 18 butikker i forskellige byer i Danmark. Du kan også tjekke deres sortiment ud online via deres webshop. Du kan også få rådgivning og vejledning via deres kundeservice eller tage hen til et varehus i nærheden af dig.