Tilbudsaviser fra Blue City

Sidste opdatering af tilbudsavis: 13.05.2022

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Blue City tilbudsavis er online?
18.543 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Tilbud hos Blue City

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Blue City

Vil du gerne have en ny mobiltelefon eller en ny computer? Måske er du blevet vild med smartwatches eller en soundboks? Blue City har det ovenstående og du kan kigge i Blue City tilbudsavis og blive overrasket over de gode tilbud. De har masser af produkter at tilbyde indenfor elektronik. Udover deres rabatter har de også faste lave priser på diverse produkter.

Blue City har et bredt og dybt sortiment inden for elektronik. De sælger bl.a. computere, konsoller, højtalere, tablets, smartphones og endnu mere. De har produkter fra kendte mærker, såsom Apple, Samsung, Microsoft, Lenovo og Garmin! Så uanset om du er en Apple eller Android person har de noget til dig! De sælger produkter af den bedste kvalitet og til en overkommelig pris, dog er deres produkter brugte, så du støtter også både miljøet når du handler hos Blue City. 

Hvis du er interesseret i deres produkter kan du besøge deres hjemmeside her: https://www.bluecity.dk . På hjemmesiden kan du se butiksplaceringer og åbningstider for de 8 fysiske butikker, der befinder sig i forskellige byer i Danmark. På hjemmesiden kan du også se hele sortimentet og bestille via deres webshop. Der er 2 års garanti på alle produkter, så du har ikke noget at bekymre dig om.