Tilbudsaviser fra Elgiganten

Sidste opdatering af tilbudsavis: 24/01/22

Elgiganten tilbudsavis

Gælder fra 24 jan. indtil 30 jan.

Denne Elgiganten tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 2 dage. Se de nyeste tilbud fra Elgiganten og spar på køb hos Elgiganten.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Elgiganten tilbudsavis er online?
55.157 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Elgiganten tilbudsavis er online?
43.518 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud i Elgiganten

Er du på udkig efter et nyt tv, en soundbox eller en ny mobil? Så er du kommet til det rette sted. Elgiganten er butikken for dig, der vil have det nyeste elektronik til en god pris. Tag et kig i Elgiganten tilbudsavis og dan dig et overblik over deres fantastiske tilbud. Vi lover dig, at de kun sælger produkter af den bedste kvalitet! Elgiganten gør endda brug af prismatch, hvilket vil sige de matcher prisen, hvis du kan finde et af deres produkter billigere hos en konkurrent! Bedre bliver det vidst ikke.

Elgiganten har et dybt sortiment inden for elektronik og hvidevarer. De sælger bl.a. smartphones, tablets, kameraer, computere, højtalere, køleskabe, vaskemaskiner og meget mere! Produkterne er også fra kendte mærker såsom Apple, Samsung, LG, Siemens og Bosch. Du kan få masser af rabatter, når du handler hos Elgiganten. Du kan også bestille dine varer online i deres webshop og få dem sendt hjem til dig. Hvis du vil have din varer med det samme, kan du dog også reservere dem og hente dem i en butik efter en time! 

Du kan læse mere om deres udvalg på deres hjemmeside https://www.elgiganten.dk . Her kan du også se deres butiksplaceringer i forskellige byer rundt i Danmark. Der findes ca. 40 butikker, så du kan helt sikkert finde en i nærheden af dig uanset om du bor i Horsens eller i Køge. På hjemmesiden kan du også se butikkernes åbningstider, samt eventuelle kampagner.