Tilbudsaviser fra Fætter BR

Sidste opdatering af tilbudsavis: 26.01.2022

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Fætter BR tilbudsavis er online?
37.294 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Tilbud hos Fætter BR

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud i Fætter BR

Mangler du en gave til et barn eller lidt ekstra til børneværelset? Fætter BR har noget til enhver alder og smag i forhold til legetøj og kreativitet. Du kan kigge i Fætter BR tilbudsavis eller katalog for at se nogle af alle deres fantastiske tilbud. De har også andre varer end dem i tilbudsaviserne og katalogerne og de er naturligvis også til en god lav pris. Der er masser af rabatter at opnå, når du handler i Fætter BR.

Fætter BR har et bredt sortiment inden for legetøj, spil og kreativitet til børn i mange aldre. De sælger bl.a. dukker, bamser, legoklodser, spil, maling, perler, løbehjul, rulleskøjter, udklædning og meget mere. De sælger varer fra kendte mærker, såsom BRIO, Disney, LEGO, Playmobil, Pokemon, Baby Born, Barbie, Hasbro og mange flere. De sælger produkter af den bedste kvalitet, fordi dit barn fortjener det bedste. Du kan blive medlem af Klub BR, som giver dig medlemstilbud og yderligere rabatter. 

Hvis dette lyder som noget for dig kan du besøge deres hjemmeside her: www.br.dk. Her kan du se deres butiksplaceringer via ”find din BR” knappen. Her finder du også deres åbningstider i de forskellige butikker. Der er omkring 28 Fætter BR butikker i forskellige byer i Danmark, så du kan sikkert finde en i nærheden af dig. Du kan også bestille produkter online via deres webshop. Du kan få tingene leveret hjem til dig selv eller en lokal pakkeshop.