Tilbudsaviser fra Fleggaard

Sidste opdatering af tilbudsavis: 04/01/22

Fleggaard tilbudsavis

Gælder fra 5 jan. indtil 8 feb.

Denne Fleggaard tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 23 dage. Se de nyeste tilbud fra Fleggaard og spar på køb hos Fleggaard.

Fleggaard tilbudsavis

Gælder fra 5 jan. indtil 22 feb.

Denne Fleggaard tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 37 dage. Se de nyeste tilbud fra Fleggaard og spar på køb hos Fleggaard.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Fleggaard tilbudsavis er online?
13.836 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Fleggaard tilbudsavis er online?
50.104 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Populære Fleggaard placeringer

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Fleggaard

Er det blevet tid til årets fest eller kan du godt lide at købe ind i store mængder? Så er det vidst blevet tid til en køretur ned til grænsen! Her kan du finde masser af gode tilbud og produkter til en fast lav pris. Kig i Fleggaard tilbudsavis og få dig et overblik over alle tilbuddene. Dette giver dig også et lille indblik i deres sortiment.

Fleggaard har et bredt sortiment og du kan købe vin, øl, spiritus, chokolade, slik, tandpasta og meget mere! De har også varer fra nogle af alle de kendte mærker i Danmark. Så selvom du kører til udlandet kan du stadig få det du plejer! Kig i butikkens tilbudsaviser og lav en indkøbsliste inden du tager hjemmefra. Så er du sikker på, at du får brugt alle de tilgængelige rabatter! Fleggaard har også en service, hvor du kan bestille alting online og derefter hente det i butikken. Dette gør det hele super nemt og du slipper for at stå i lange køer! 

Er du interesseret i de gode tilbud? Så kan du finde Fleggaards butiksplaceringer på deres hjemmeside https://www.fleggaard.dk . Der findes 8 butikker i nærheden af grænsen, 2 af dem ved færgeforbindelsen Rødby-Puttgarden og de andre i byer ved den faste landegrænse i Jylland/Tyskland. På deres hjemmeside kan du også finde de forskellige butikkers åbningstider. Så hop ind i bilen og tag en hyggetur til Tyskland, du vil ikke fortryde det!