Tilbudsaviser fra FONA

Sidste opdatering af tilbudsavis: 24/04/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste FONA tilbudsavis er online?
43.484 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste FONA tilbudsavis er online?
22.425 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud i FONA

Kan du lide gode tilbud inden for elektronik? FONA var en dansk elektronikkæde, der eksisterede fra 1926 til 2016. De solgte bl.a. mobiler, kameraer, tablets, bærbarer, højtalere, fjernsyn og masser af andet elektronik! I 2016 meddelte Elkjøp, som ejer Elgiganten, at de købte FONA. De resterende FONA butikker blev omdannet til Elgiganten derefter.

Så hvis du var stor fan af FONA kan du trygt handle hos Elgiganten og kigge i deres tilbudsaviser. De har masser af gode tilbud og rabatter. Elgiganten har et dybt sortiment inden for elektronik og hvidevarer. Så du kan både købe en ny soundbox eller ny vaskemaskine eller begge dele! Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis du er interesseret, men vil læse mere om butikkerne først, kan du besøge deres hjemmeside her: https://www.elgiganten.dk . De har masser af produkter af høj kvalitet og til en god pris. På hjemmesiden kan du se deres butiksplaceringer i hele landet og butikkernes åbningstider. Der er omkring 40 butikker i forskellige byer i Danmark, så du skal nok finde en i nærheden af dig.