Tilbudsaviser fra IDEmøbler

Sidste opdatering af tilbudsavis: 19.12.2021

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste IDEmøbler tilbudsavis er online?
43.817 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Tilbud hos IDEmøbler

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos IDEmøbler

Er du på udkig efter nye møbler og boligartikler? IDEmøbler var en dansk kæde af møbelhuse, der blev grundlagt i 1969 og bestod i 2010 af 41 butikker i Danmark, hvilket inkluderer Grønland, Island og Færøerne. De havde masser af tilbud og rabatter at tilbyde dig inden for møbler, såsom sofaer, stole, borde, senge og meget mere. I 2019 blev IDEmøbler sammenlagt med ILVA.

Så hvis du stadig er interesseret i, at finde kvalitetsmøbler og boligtilbehør kan du tjekke ILVA ud. De har et dybt og bredt sortiment inden for det ovenstående. Du kan finde møbler og boligartikler til spisestuen, stuen, soveværelset og haven. De sælger produkter såsom senge, sofaer, borde, stole, kommoder, lamper og opbevaring. De har et stort udvalg og deres produkter er af den bedste kvalitet.

Hvis du vil vide mere om butikken kan du besøge deres hjemmeside her: https://ilva.dk . Her kan du se butiksplaceringer i Danmark, samt deres åbningstider. Der findes 41 butikker i forskellige byer og udover dem har de også deres webshop, hvor du kan bestille online og afhente det i en butik eller få det leveret derhjemme.