Tilbudsaviser fra NærKØB

Sidste opdatering af tilbudsavis: 12/12/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste NærKØB tilbudsavis er online?
12.867 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud i NærKØB

Mangler du tyggegummi eller chips og kan du gode lide at handle lokalt? Så er du kommet til det rette sted. NærKØB har masser af fantastiske tilbud til dig. Du kan tage et kig i NærKØB tilbudsavis og få et overblik over alle deres fantastiske tilbud. Udover varerne i deres tilbudsaviser har de også andre varer til faste lave priser. Der er masser af rabatter at opnå, når du handler hos NærKØB.


NærKØB har et småt sortiment inden for dagligvarer. De sælger bl.a. is, chips, chokolade, sodavand og meget mere. De sælger også oddset og lottokuponer. Du kan finde varer af høj kvalitet og fra velkendte mærker, såsom Coca Cola, Faxe Kondi, Marabou og mange flere. De fleste butikker har også pakkeshops, hvor du kan hente dine pakker. 


Hvis du vil læse mere om deres sortiment, tilbud og eventuelle kampagner kan du besøge deres hjemmeside her: https://naerkob.dk. På hjemmesiden kan du bl.a. finde en butik i nærheden af dig. Der findes omkring 550 selvstændige butikker spredt ud i forskellige byer i Danmark. Du kan bruge ”find butik” funktionen til at se deres butiksplaceringer, samt åbningstider både til hverdag, men også helligdage.