Tilbudsaviser fra Planteslagterne

Sidste opdatering af tilbudsavis: 09.09.2020

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Planteslagterne tilbudsavis er online?
46.478 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Tilbud hos Planteslagterne

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsaviser og tilbud hos Planteslagterne

Er du vild med mad, men gerne vil undgå kød? Planteslagterne tilbyder plantebaseret mad og produkter til at tilfredsstille dig og dine behov. Du kan kigge i Planteslagterne tilbudsavis og katalog og se deres tilbud, samt produkter. Der er masser af lækker mad og rabatter at opnå, når du handler hos Planteslagterne.

Planteslagterne har et sortiment inden for plantebaseret mad. De sælger fx plantedeller, plantebaseret farsbrød, belugaboller, rødbedebøffer og deller med dild. De sælger varer fra deres eget mærke. Det er produkter af høj kvalitet, så du bliver ikke skuffet, når du først har smagt deres produkter!

Hvis du er interesseret kan du besøge deres hjemmeside her: https://planteslagterne.dk . Her kan du se butiksplaceringer over forhandlere i Danmark, samt deres åbningstider. Deres produkter kan købes i SuperBrugsen, Kvickly og Irma. Hvis du ikke kan finde produkterne i et af de ovenstående supermarkeder i nærheden af dig, kan du bestille dem hjem. På hjemmesiden kan du læse mere om deres sortiment, samt finde opskrifter på lækre retter.