Tilbudsaviser fra Telia

Sidste opdatering af tilbudsavis: 21/09/21

Telia tilbudsavis

Gælder fra 21 sep. indtil 31 okt.

Denne Telia tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 5 dage. Se de nyeste tilbud fra Telia og spar på køb hos Telia.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Telia tilbudsavis er online?
13.816 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Telia tilbudsavis er online?
34.109 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Telia

Er det blevet tid til en ny mobiltelefon, en tablet eller måske et smartwatch? Så er du velkommen til at besøge en Telia butik og tjekke nogle af alle deres gode tilbud ud, men inden du tager afsted burde du tage et kig i Telia tilbudsavis eller katalog. Her kan du få et overblik over de forskellige tilbud de har. Udover tilbuddene i tilbudsaviserne har de også andre produkter til lave priser. Du kommer ikke til at fortryde det, når du først er trådt ind i en Telia butik.

Telia har et dybt sortiment inden for elektronik. De sælger bl.a. smartphones, tablets, ure, højtalere, høretelefoner og andet tilbehør. De tilbyder også internet og tv-bokse. Så hvis du har brug for WiFi og tv-kanaler er du kommet til det rette sted. De sælger produkter fra kendte mærker, som fx Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Motorola, JBL og endnu flere. De sælger produkter af høj kvalitet, men der er stadig masser af rabatter at opnå.

Hvis du er interesseret i noget af det ovenstående kan du besøge deres hjemmeside her: www.telia.dk. Her kan du også se butiksplaceringer og finde en butik i nærheden af dig. Der er omkring 40 Telia butikker i forskellige byer i Danmark. På hjemmesiden kan du se deres åbningstider, samt adresser. Du kan også tjekke deres sortiment ud online og bestille produkter via deres webshop og få dem leveret derhjemme. Du kan også reservere en vare og afhente den i en butik i nærheden af dig.