Tilbudsaviser fra Apoteket

Sidste opdatering af tilbudsavis: 22/07/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Apoteket tilbudsavis er online?
12.783 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Apoteket tilbudsavis er online?
35.460 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Apoteket

Hvis du har brug for medicin eller personlig pleje er Apoteket det rette sted for dig. De har en masse at tilbyde dig, når det kommer til dit helbred. Du kan kigge i Apoteket tilbudsavis eller katalog for at danne dig et overblik over alle deres gode tilbud. Du kan også finde andre varer til faste lave priser udover dem i tilbudsaviserne. Der er masser af rabatter at opnå.

Apoteket har et dybt sortiment inden for medicin og personlig pleje. Du kan bl.a. købe medicin, smertestillende, cremer, plaster, vitaminer og meget mere. Hvis du har en fodvorte eller dit barn har fået lus kan du købe medicin og behandlinger til at bekæmpe det hos Apoteket. De sælger varer fra deres eget mærke, men også fra kendte mærker, såsom fx Scholl, Vichy, Australian Bodycare og mange flere endnu. De sælger kun varer af den bedste kvalitet.

Hvis du gerne vil vide mere om Apoteket kan du besøge deres hjemmeside her: www.apoteket.dk. Her kan du bl.a. se butiksplaceringer og deres åbningstider. Der er 536 apoteker i Danmark, så du kan helt sikkert finde et i din lokale by eller kort derfra. På hjemmesiden kan du også finde råd og vejledning, hvis du har spørgsmål. De har en webshop, som du kan finde her: www.webapoteket.dk. Her kan du se deres sortiment, samt bestille varer hjem til dig selv eller en pakkeshop.