Tilbudsaviser fra Bilka

Sidste opdatering af tilbudsavis: 26/10/21

Bilka tilbudsavis

Gælder fra 29 okt. indtil 24 dec.

Denne Bilka tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 59 dage. Se de nyeste tilbud fra Bilka og spar på køb hos Bilka.

Bilka tilbudsavis

Gælder fra 18 okt. indtil 31 dec.
På mode

Denne Bilka tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 66 dage. Se de nyeste tilbud fra Bilka og spar på køb hos Bilka.

Bilka tilbudsavis

Gælder fra 22 okt. indtil 28 okt.
På mode

Denne Bilka tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 2 dage. Se de nyeste tilbud fra Bilka og spar på køb hos Bilka.

Bilka tilbudsavis

Gælder fra 24 sep. indtil 11 nov.

Denne Bilka tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 17 dage. Se de nyeste tilbud fra Bilka og spar på køb hos Bilka.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Bilka tilbudsavis er online?
43.884 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Bilka tilbudsavis er online?
34.742 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud i Bilka

Bilka tilbudsavis er altid fyldt med tilbud til dig! Der er noget til enhver smag. I deres tilbudsaviser kan du se alle de aktuelle tilbud og kampagner for ugen. Der udgives nye tilbudsaviser hver uge, så når du tager på indkøb hver uge kan du få rabatter på diverse produkter. Bilka har nogle gange kampagner, hvor du kan indsamle mærker. Så når du køber over et vidst beløb får du mærker, som du kan indsætte i et samleblad og derefter få rabatter på kampagnes varer.

Bilka tilbyder en ekstra service, som ikke mange andre butikker gør. De har et online system, der hedder BilkaToGo, hvor du kan lægge alle dine varer i kurven og betale og derefter køre du ned til din lokale Bilka og henter dine varer. Helt uden at skulle stå i kø og omgås med en masse mennesker! På denne måde sikrer du dig en billig pris og god kvalitet. Tilbuddene i butikken forbliver det samme uanset om du køber online eller fysisk i butikken.

Du kan også tjekke butikkens hjemmeside ud her: https://www.bilka.dk . Her kan du kigge på resten af deres sortiment, samt se deres åbningstider. Bilka har 18 varehuse rundt i Danmark og du kan se butiksplaceringer i de samtlige byer ved at klikke på ”Find Bilka” på deres hjemmeside. På den måde kan du altid tjekke om, der er en i nærheden af dig, når du fx kører igennem Næstved.