Tilbudsaviser fra BorderShop

Sidste opdatering af tilbudsavis: 31/12/21

BorderShop tilbudsavis

Gælder fra 31 dec. indtil 27 feb.

Denne BorderShop tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 34 dage. Se de nyeste tilbud fra BorderShop og spar på køb hos BorderShop.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste BorderShop tilbudsavis er online?
47.681 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste BorderShop tilbudsavis er online?
40.634 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos BorderShop

Kan du lide billig øl og sodavand? Eller skal du holde en fest eller kan du bare godt lide at købe ind i store mængder? Uanset hvad årsagen er, er du kommet til det rette sted. Det er blevet tid til en tur ned til grænsehandlen! Kig i BorderShop tilbudsavis og udnyt alle de gode tilbud, de har til dig. Udover tilbuddene i tilbudsaviserne har de også andre fantastiske lave priser.

BorderShop har et bredt og dybt sortiment inden for diverse dagligvarer, samt øl, sodavand, spiritus, slik og chokolade. De sælger varer fra danske mærker, såvel som udenlandske mærker. Så du kan stadig få de mærkevarer, du er vant til, så hvorfor ikke hoppe ind i bilen og tage afsted? Du kan lave en lille indkøbsliste inden du tager hjemmefra, så du ved lige præcis hvad du skal kigge efter og så sørger du for, at du får bruge alle tilgængelige rabatter.

Hvis du er interesseret i de gode tilbud kan du besøge BorderShops egen hjemmeside her: www.bordershop.dk . Her kan du se butiksplaceringer, adresser, samt åbningstider. Der findes 2 butikker, de begge ligger ved færgeforbindelserne i Rostock og Puttgarden. Så hop ind i bilen og tag afsted! Du kan endda også forudbestille varer og hente dem i butikken, hvis du vil slippe for at stå i kø. Det bliver ikke lettere eller billigere.