Tilbudsaviser fra Fakta

Sidste opdatering af tilbudsavis: 26/10/21

Fakta tilbudsavis

Gælder fra 28 okt. indtil 3 nov.

Denne Fakta tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 9 dage. Se de nyeste tilbud fra Fakta og spar på køb hos Fakta.

Fakta tilbudsavis

Gælder fra 21 okt. indtil 27 okt.
På mode

Denne Fakta tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 1 dage. Se de nyeste tilbud fra Fakta og spar på køb hos Fakta.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Fakta tilbudsavis er online?
59.516 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Fakta tilbudsavis er online?
22.393 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud i Fakta

Fakta vil gerne sørge for, at du får de bedste tilbud, når du tager ud for at handle. De tilbyder bl.a. en ny Fakta tilbudsavis hver uge med masser af gode varer til billige priser. Du kan endda se næste uges fantastiske tilbud, så du ikke går glip af dem. Fakta er derudover også en del af Coop, hvilket giver dig mulighed for at være medlem og indsamle point. Du kan bruge disse point til at betale for dit indkøb og opnå andre gode rabatter.

Fakta har et godt udvalg af produkter i god kvalitet, så der er noget til enhver smag. De sælger bl.a. økologiske varer og andre gode varer fra velkendte mærker til en god pris. Du kan altid tjekke tilbuddene ud på deres hjemmeside ved at tage et kig på deres tilbudsaviser. Dette giver dig et overblik over deres tilbudsaviser og kampagner. Hvis du mangler inspiration i køkkenet kan du også finde forskellige opskrifter på deres hjemmeside.

De fleste fakta butikker har de samme åbningstider, som består af 8 - 21, men dette kan variere, men så kan du tjekke deres hjemmeside ud på https://fakta.coop.dk . Fakta har nemlig en funktion på deres hjemmeside, hvor du kan finde den nærmeste butik i din by fx Næstved. Fakta har butiksplaceringer over hele landet, faktisk har de 420 butikker i Danmark, så du har gode muligheder for at tjekke deres sortiment ud i dit lokalområde eller andre byer, du skulle komme forbi.