Tilbudsaviser fra Nielsen's Discount

Sidste opdatering af tilbudsavis: 05/10/21

Nielsen's Discount tilbudsavis

Gælder fra 4 okt. indtil 7 nov.
På mode

Denne Nielsen's Discount tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 22 dage. Se de nyeste tilbud fra Nielsen's Discount og spar på køb hos Nielsen's Discount.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Nielsen's Discount tilbudsavis er online?
11.870 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Nielsen's Discount tilbudsavis er online?
43.971 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Populære Nielsen's Discount placeringer

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Nielsens Discount

Kan du godt lide billig øl og sodavand? Eller chokolade og slik? Nielsens Discount er en grænsehandel, som har masser af gode tilbud! Så tag et kig i Nielsens Discount tilbudsavis og få et overblik over alle de fantastiske tilbud de har. Du kan eventuelt lave en indkøbsliste inden du hopper ind i bilen og kører ned til grænsen. Udover tilbuddene i deres tilbudsavis har de også andre produkter til gode lave priser og alle deres varer er naturligvis af god kvalitet.

Nielsens Discount har et bredt sortiment inden for dagligvarer. Du kan bl.a. købe øl, vin, spiritus, sodavand, slik, chokolade, dyrefoder og husholdningsartikler. Udvalget er stort og der er masser af penge at spare. De tilbyder også varer fra både store og små mærker, samt danske og udenlandske. Du kan købe alle dine yndlingsprodukter, men også opnå rabat. Du vil helt sikkert ikke fortryde at handle hos Nielsens Discount!

Er du interesseret i nogle af disse tilbud? Så kan du besøge deres hjemmeside her: https://nielsen.discount . Her kan du se butiksplaceringer, samt åbningstider. Der findes 3 butikker i forskellige byer i Tyskland. Der er 2 ved den faste danske-tyske landegrænse og 1 ved Rødby-Puttgarden færgeterminalen. Du har også mulighed for at bestille dine varer online og derefter afhente dem i en butik tættest på dig. På denne måde sparer du tid og undgår problemer i forhold til udsolgte produkter. Du kan også få dine varer sendt hjem til dig med andre leverandører.