Tilbudsaviser fra Kvik

Sidste opdatering af tilbudsavis: 05.04.2022

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Kvik tilbudsavis er online?
24.365 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Tilbud hos Kvik

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Kvik

Vil du gerne indrette et nyt køkken eller et nyt badeværelse? Kvik kan klare begge dele og lidt til!

De kan give dig inspiration eller hjælp til indretningen af dit hjem. Smag er forskelligt fra person til person, men Kvik har noget at tilbyde til enhver person. Du kan tage et kig i Kvik tilbudsavis eller katalog for at tjekke deres fantastiske tilbud ud, samt deres sortiment. De har masser af varer af høj kvalitet til gode priser.

Kvik har et dybt sortiment inden for indretning af køkkener, badeværelser og garderober. De har også et mindre sortiment af forskelligt boligtilbehør, som fx hylder, bordplader, skuffer, lamper, spiseborde og affaldssystemer. Du kan endda vælge mellem forskellige materialer og indretninger til dit hjem, så du kan få lige præcis, det du kan lide. Kvik har produkter fra deres eget mærke og der er masser af rabatter at opnå, når du handler hos dem.

Så hvis du er interesseret i, at indrette dit køkken eller gerne vil have lidt inspiration kan du besøge deres hjemmeside her: www.kvik.dk. Du kan finde en butik i nærheden af dig via ”butikker” knappen. Her kan du se deres butiksplaceringer og åbningstider. De har mere end 40 butikker i forskellige byer i Danmark. Du kan også bestille et møde, hvor du kan snakke med en konsulent om eventuelle spørgsmål, du har.