Tilbudsaviser fra Langeskov Planteskole

Sidste opdatering af tilbudsavis: 11.10.2021

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Langeskov Planteskole tilbudsavis er online?
51.638 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Tilbud hos Langeskov Planteskole

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Langeskov Planteskole

Er du vild med gør-det-selv i haven? Eller mangler du lidt foder til dine kæledyr? Det kan også være, at du vil give en buket blomster til en speciel person. Uanset hvad har Langeskov Planteskole masser at tilbyde dig, når det kommer til have og dyr. Du kan tage et kig i Langeskov Planteskole tilbudsavis eller katalog og få dig et overblik over alle deres fantastiske tilbud. Der er masser af rabatter at opnå. De har også andre produkter udover dem i tilbudsaviserne og de er selvfølgelig også til faste lave priser.

Langeskov Planteskole er en planteskole, der også har en webshop med et stort sortiment inden for artikler til haven og dine dyr. Du kan bl.a. købe hundefoder, haveredskaber, haveplanter, blomster, græsfrø, drivhusplanter og meget mere. Så hvis du er vild med at arbejde i haven eller  mangler lidt mad til dine kæledyr, er du kommet til det rette sted. De sælger varer af den bedste kvalitet og deres varer er fra kendte mærker, såsom Royal Canin, Arion, fun4pets og Catch-it. 

Du kan besøge deres hjemmeside her: www.langeskov-planteskole.dk. Her kan du se butikkens adresse, samt dens åbningstider. Der er 1 butik i Langeskov, samt deres online webshop. Her kan du kan købe deres produkter og få dem leveret til din privatadresse, hvis du bor i nærheden. Ellers er du også selv velkommen til at hente dem. De har masser af forskellige blomster og planter i forskellige farver, så kig forbi eller besøg webshoppen!