Tilbudsaviser fra Petworld

Sidste opdatering af tilbudsavis: 02/10/21

Petworld tilbudsavis

Gælder fra 2 okt. indtil 31 okt.

Denne Petworld tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 5 dage. Se de nyeste tilbud fra Petworld og spar på køb hos Petworld.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Petworld tilbudsavis er online?
10.120 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Petworld tilbudsavis er online?
26.088 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Relaterede tilbudsaviser

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Petworld

Mangler du foder? Eller har du brug for noget legetøj? Det kan også være, at du er på udkig efter et nyt bur eller nye madskåle til din pelsede ven. Uanset hvad har Petworld masser at tilbyde dig, når det kommer til kæledyrsartikler. Du kan tage et kig i Petworld tilbudsavis for at tjekke nogle af alle deres fantastiske tilbud ud. De har også andre varer end dem i tilbudsaviserne og de er selvfølgelig også til gode lave priser.

Petworld har et dybt sortiment inden for kæledyrsartikler. De sælger bl.a. dyrefoder, kradsetræer, børster, halm, pelspleje, snacks, skåle, ridehjelme, shampoo og balsam. De har masser at vælge i mellem og sælger produkter til hunde, katte, fugle, fisk, krybdyr, heste, kaniner og andre gnavere. Deres produkter er naturligvis af høj kvalitet og fra kendte mærker, såsom Dreamies, Frontline, Flexi, Pawz, Pedigree, Whiskas og mange flere. 

Hvis dette lyder som noget for dig og dit kæledyr, kan du besøge deres hjemmeside her: www.petworld.dk. Her kan du se deres butiksplaceringer og åbningstider. Der er 40 butikker i forskellige byer i Danmark, så du kan sikkert finde en tæt på dig. Du kan også tage et kig på deres webshop, hvor du kan købe produkter online og få dem sendt hjem til dig selv. Så tag et kig online eller tag ned i en lokal butik - dit kæledyr vil sætte pris på det.