Black Friday Lego tilbud med store rabatter

Se de seneste Lego Black Friday tilbud og udnyt de kæmpe rabatter! Du kan finde en kollektion af forskellige handlinger og ledsagende tilbud fra Lego på tilbudsaviseronline.dk på Black Friday 2023. Lige så snart vi modtager et Black Friday tilbud, lægger vi det op online. Har du ikke fundet det rette tilbud på Black Friday? Tilbuddene fortsætter med Cyber Monday tilbud fra Lego om mandagen! Tilmeld dig Lego nyhedsbrev nu, så du er den første til at se Black Friday tilbuddene, tilbudsaviserne og rabatterne i Lego. For mere information om (online) tilbudsaviser og åbningstider i Lego, tjek venligst her Lego website.

Ofte stillet spørgsmål om Black Friday fra Lego

Hvornår starter Black Friday hos Lego?

Dette års Black Friday tilbud hos Lego vil være tilgængelige den 25. november. Du vil kunne nyde Black Friday tilbud hele ugen. Rabatterne er gyldige i butikken og på Legos hjemmeside. tilbudsavisen, der er gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023 er fuldstændig dedikeret til Black Friday.

close-icon close-icon

Hvad er de bedste Lego Black Friday tilbud?

Black Friday vil være episk dette år hos Lego med spektakulære tilbud og rabatter med op til 50%! Tjek de bedste 3 tilbud ud lige nu:


Kaldet fra galathea - arven fra fortiden

52 uger med nem strik

Stabilo point 88 arty

close-icon close-icon

Hvornår vil Legos Black Friday tilbud blive leveret til dit hjem?

Under Black Friday vil dit køb blive afsendt af Lego så hurtigt som muligt. Desværre kan det nogle gange tage længere end normalt grundet antallet af ordrer. Tjek Legos hjemmeside for mere information omkring nuværende leveringstider.

close-icon close-icon

Lego Black Friday tilbud

🖤 Black Friday tilbud: 0
💰 Lego Black Friday rabatter: 0
🛍️ Black Friday tilbudsaviser: 0
Sendt
Noget gik galt, prøv igen