Tilbudsaviser fra Hjem-IS

Sidste opdatering af tilbudsavis: 04/10/21

Hjem-IS tilbudsavis

Gælder fra 4 okt. indtil 3 nov.

Denne Hjem-IS tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 11 dage. Se de nyeste tilbud fra Hjem-IS og spar på køb hos Hjem-IS.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Hjem-IS tilbudsavis er online?
35.262 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Hjem-IS tilbudsavis er online?
56.180 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Hjem-IS

Har du brug for noget koldt til at køle dig ned på om sommeren eller er du bare sliksulten? Uanset hvad, har Hjem-IS et kæmpe udvalg af lækkerheder til dig. Du kan kigge i Hjem-IS tilbudsavis og se nogle af alle deres gode tilbud. De har også andre varer end dem i tilbudsaviserne, så der er masser at vælge i mellem og masser af rabatter at opnå.

Hjem-IS har et bredt sortiment inden for is. De sælger bl.a. vaffelis, limonadeis, ispinde, islagkager og blandet pakker. Du kan også købe veganske og sukkerfrie is, så der er noget til enhver smag. De sælger is fra alle de kendte mærker, så du bliver helt sikkert ikke skuffet. De sælger varer af høj kvalitet og til en god pris. Hvis du gerne vil være kreativ, men også er sulten, kan du tjekke nogle af deres opskrifter ud på deres hjemmeside. Du vil ikke fortryde det!

Så hvis du har lyst til en kold fristelse kan du besøge deres hjemmeside her: https://hjem-is.dk . Her kan du se hvornår Hjem-IS bilen kommer forbi dig, så du ikke går glip af de gode tilbud. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev via siden, så du får tilbuddene lige i din indbakke. Du kan også bestille dine is online og modtage dem, når Hjem-IS bilen kører forbi dig. Du kan tilmelde dig en ordning, så du modtager en sms 10-15 minutter før isbilen ankommer.