Tilbudsaviser fra real

Sidste opdatering af tilbudsavis: 24/10/21

real tilbudsavis

Gælder fra 21 okt. indtil 27 okt.

Denne real tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 3 dage. Se de nyeste tilbud fra real og spar på køb hos real.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste real tilbudsavis er online?
50.277 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste real tilbudsavis er online?
18.867 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Real

Er du vild med gode tilbud og rabatter? Så er du kommet til det rette sted. Real er en lavprisvarehuskæde drevet af en tysk detailhandel og de har masser af tilbud til dig. Du kan kigge i Real tilbudsavis og danne dig et overblik over alle deres fantastiske tilbud. De har også andre varer til gode priser udover dem, der findes i tilbudsaviserne.

Real har et bredt og dybt sortiment inden for dagligvarer, samt elektronik, bøger, medier og tekstiler. De sælger bl.a. kød, frugt, slik, skyllemiddel, fjernsyn, ost, yoghurt, pizza, mælk, chokolade, øl, sodavand, vin, shampoo og mere endnu. De har masser at vælge i mellem og alle deres varer er naturligvis af høj kvalitet.

Hvis det lyder som noget for dig kan du finde deres tilbudsavis her: www.megashopping-flensborg.dk. Her kan du også se deres åbningstider. Der er masser af rabatter at opnå, når du handler hos Real. Du kan finde butikken ved den danske-tyske landegrænse, så hvis hop ind i bilen og kom afsted!