Tilbudsaviser fra Salling

Sidste opdatering af tilbudsavis: 28/01/22

Salling tilbudsavis

Gælder fra 28 jan. indtil 14 feb.

Denne Salling tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 16 dage. Se de nyeste tilbud fra Salling og spar på køb hos Salling.

Salling tilbudsavis

Gælder fra 13 jan. indtil 13 mar.

Denne Salling tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 43 dage. Se de nyeste tilbud fra Salling og spar på køb hos Salling.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Salling tilbudsavis er online?
59.888 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Salling tilbudsavis er online?
32.098 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Populære Salling placeringer

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Salling

Mangler du en ny kjole og noget tilbehør til en fødselsdag eller mangler du noget shampoo og balsam? Salling har masser at tilbyde dig, både inden for tøj og tilbehør, men også personlig pleje. Du kan kigge i Salling tilbudsavis eller katalog og tjekke nogle af alle deres fantastiske tilbud ud. De har også andre produkter end dem vist i tilbudsaviserne og de er også til uimodståelige priser. Der er masser af rabatter at opnå, så tag et kig!

Salling har et bredt og dybt sortiment inden for tøj, tilbehør, sko, hudpleje, hårpleje, dufte og boligtilbehør. De sælger bl.a. t-shirts, kjoler, støvler, sneakers, tasker, øreringe, shampoo, balsam, ansigtscremer, deodoranter, parfumer, møbler, lamper og meget mere. De har både et udvalg til voksne og børn, så der er noget til enhver person. De sælger varer af høj kvalitet og fra kendte mærker, såsom Calvin Klein, Guess, Marc Jacobs, Valentino, OBH, Philips, Hay, Georg Jensen og mange flere.

Hvis du er vild med kvalitetsvarer eller bare gode tilbud kan du tjekke deres hjemmeside ud her: https://salling.dk. Her kan du bl.a. se deres butiksplaceringer og åbningstider. Der findes 2 butikker i forskellige byer i Danmark. Derudover har de også en webshop, hvor du kan købe produkter online. Du kan vælge at få din pakke leveret hjemme på din privatadresse eller til en pakkeshop i nærheden af dig.