Tilbudsaviser fra SATS

Sidste opdatering af tilbudsavis: 06/02/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste SATS tilbudsavis er online?
43.768 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste SATS tilbudsavis er online?
44.975 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Sats

Er du vild med at træne og holde dig sund? Så er du kommet til det rette sted! Sats er for dig, der elsker at træne og dyrke motion. Du kan kigge i Sats tilbudsavis eller katalog for at se deres tilbud på forskellige medlemsskaber og former for holdtræning. Der er masser af rabatter at opnå, mens du holder dig sund, så kom i gang, du vil ikke fortryde det!

Sats er nordens største træningskæde og har masser at tilbyde dig, der gerne vil være sund og være god mod din krop og sjæl. De har fitnesscentre, hvor du kan udøve styrketræning og andet, du lyster. Derudover har de også holdtræning, såsom cardio, crossfit, cykling, bodyjam, zumba, bodyflow og meget mere. De tilbyder også online træning, så uanset hvad du er til, har de noget til dig. 

Hvis du gerne vil vide mere om Sats, kan du besøge deres hjemmeside her: www.sats.com. Her kan du læse om deres medlemsskaber, samt finde placeringerne for de forskellige fitnesscentre. Der er 30 fitnesscentre i Danmark, så forhåbentligt kan du finde et tæt på dig.