Tilbudsaviser fra Citti

Sidste opdatering af tilbudsavis: 09/10/21

Citti tilbudsavis

Gælder fra 13 okt. indtil 9 nov.

Denne Citti tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 19 dage. Se de nyeste tilbud fra Citti og spar på køb hos Citti.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Citti tilbudsavis er online?
34.764 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Citti tilbudsavis er online?
24.509 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Populære Citti placeringer

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Citti

Er du ved at løbe tør for sodavand eller øl? Så er det blevet tid til at køre ned til grænsen! Her kan du tage en tur i Citti og udnytte alle de gode tilbud! Men inden du kører, så tag lige et kig i Citti tilbudsavis. Her kan du se nogle af alle deres produkter til en god lav pris. Det er alt fra chokolade til bøffer! Udover tilbuddene i deres tilbudsaviser har de også varer af god kvalitet til en fast lav pris.

Citti har både varer fra store og små mærker. De har varer til enhver. Hos grænsehandlen kan du købe ind i store mængder til små priser. Du kan opnå mange forskellige rabatter hos Citti. De har også varer inden for økologi, så du bliver helt sikkert ikke skuffet. Man kan også købe produkter inden for fritid, såsom cykler. De har det hele, så tag et kig forbi!

Lyder det som noget for dig? Så kan du kigge på deres hjemmeside: https://www.citti.dk . Her kan du læse mere om butikken og deres sortiment. Her kan du også se butiksplaceringer og åbningstider i butikkerne. Der er 3 butikker i forskellige byer i Tyskland i nærheden af grænsen, så uanset hvor du skal hen, er der nok en i nærheden af dig.