Tilbudsaviser fra Flammen

Sidste opdatering af tilbudsavis: 26/12/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Flammen tilbudsavis er online?
23.089 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Flammen

Er du sulten efter nogle barbecue marineret spareribs eller en saftig oksesteg? Det kan også være, at du er vild med buffet. Uanset hvad har Flammen masser at tilbyde dig, når det kommer til lækker mad. De har en stor buffet med et udvalg af forskelligt kød og kartofler, samt bland-selv-salat, så de har noget til enhver person. Du kan kigge i Flammen tilbudsavis eller katalog for at tjekke nogle af deres tilbud ud. De har også andre tilbud udover dem i deres tilbudsaviser. 

Flammen har et bredt sortiment inden for mad. De sælger bl.a. forskellige former for kød og kartofler, samt saucer og salat. De har også lidt til den søde tand, hvis man skal have det hele med. Der er masser at vælge i mellem, så stop forbi Restaurant Flammen når du er sulten. Deres produkter er selvfølgelig af høj kvalitet og fra deres eget mærke, men stadig til venlige priser. 

Hvis dette lyder som noget for dig og din familie kan du besøge deres hjemmeside her: www.restaurant-flammen.dk. Her kan du både se deres butiksplaceringer og åbningstider. Du kan finde en restaurant tæt på dig via ”restauranter” knappen. Der er 16 restauranter i forskellige byer i Danmark, så du kan helt sikkert finde en lokal restaurant i nærheden af dig. Du kan finde eventuelle tilbud og kampagner på deres hjemmeside.