Tilbudsaviser fra Lagkagehuset

Sidste opdatering af tilbudsavis: 03/04/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Lagkagehuset tilbudsavis er online?
16.873 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Lagkagehuset tilbudsavis er online?
19.272 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Lagkagehuset

 

Er du vild med kage? Eller er du mere til friskbagt brød? Uanset hvad du er til, har Lagekagehuset masser at tilbyde dig, når det kommer til brød og bagværk. De har et stort udvalg inden for brød, wienerbrød og kage. Du kan kigge i Lagekagehuset tilbudsavis eller katalog for at se nogle af deres gode tilbud på diverse søde sager. De har også andre varer end dem, der er vist i deres tilbudsaviser. De har også andre tilbud, såsom 3 for 2 og mange flere, så der er masser af rabatter at opnå, når du handler hos Lagekagehuset.

 

Lagekagehuset har et dybt sortiment inden for brød og bagværk. De sælger bl.a. boller, franskbrød, jordbærtærter, sandwich, chokoladekager, kanelsnegle, flødeboller og meget mere. Deres produkter er hjemmelavet og friskbagte, når du kommer i butikken. Deres råvarer er selvfølgelig af den højeste kvalitet, da kunden fortjener det bedst af det bedste.

 

Du kan besøge deres hjemmeside her: https://lagkagehuset.dk . Her kan du læse mere om deres virksomhed, samt se butiksplaceringer og åbningstider. Der er ca. 104 butikker i forskellige byer i Danmark, så du kan helt sikkert finde en tæt på dig. De har også en app, hvor du kan se deres sortiment, samt bestille deres søde sager, hvis du er på farten. Så skal du bare forbi din lokale Lagekagehuset for at hente dine varer.