Tilbudsaviser fra Sunset Boulevard

Sidste opdatering af tilbudsavis: 08/09/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Sunset Boulevard tilbudsavis er online?
23.116 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Sunset Boulevard tilbudsavis er online?
24.342 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Sunset Boulevard

Har du brug for en hurtig frokost eller er du sulten efter en lækker sandwich? Det kan også være, at du gerne vil have noget at drikke. Uanset hvad har Sunset Boulevard masser at tilbyde dig, når det kommer til mad. De har masser at vælge i mellem uanset om du er til store bøffer eller vegetarisk mad. Du kan kigge i Sunset Boulevard tilbudsavis eller katalog for at se nogle af alle deres gode tilbud. De har også andre tilbud udover dem i deres tilbudsaviser, så der er masser af rabatter at opnå! 

Sunset Boulevard har et bredt sortiment inden for mad. De sælger bl.a. sandwiches, burgere, pomfritter, sodavand, milkshakes, cookies og meget mere. De sælger burgere og sandwiches med oksekød, kylling og plantebaseret kød, så der er noget til enhver smag, så stop forbi en lokal Sunset og få en bid. Deres produkter er af høj kvalitet og fra deres eget mærke, men stadig til venlige priser.

Hvis dette lyder som noget for dig kan du besøge deres hjemmeside her: www.sunset-boulevard.dk. Her kan du bl.a. se deres butiksplaceringer og åbningstider. Du kan finde en restaurant tæt på dig ved at bruge ”Restauranter” knappen på hjemmesiden. Der er 40 restauranter i forskellige byer i Danmark, så du kan helt sikkert finde en i nærheden af dig. Du kan også finde andre eventuelle kampagner på deres hjemmeside.