Tilbudsaviser fra KFC

Sidste opdatering af tilbudsavis: 15/11/21

KFC tilbudsavis

Gælder fra 15 nov. indtil 30 nov.

Denne KFC tilbudsavis, der er fyldt med tilbud, gælder stadig i 3 dage. Se de nyeste tilbud fra KFC og spar på køb hos KFC.

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste KFC tilbudsavis er online?
46.043 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste KFC tilbudsavis er online?
19.692 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Populære KFC placeringer

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos KFC

Er du vild med southern fried chicken eller har du bare lyst til en lille snack? Det kan også være, at du gerne vil have en lille dessert. Uanset hvad har KFC masser at tilbyde dig, når det kommer til mad. De har masser at vælge i mellem uanset om du er til stærk eller mild mad. Du kan kigge i KFC tilbudsavis eller katalog for at se nogle af deres tilbud. De har også andre tilbud udover dem, der er vist i deres tilbudsaviser. Der er masser af rabatter at opnå!

KFC har et bredt sortiment inden for fast food. De sælger bl.a. kylling, burgere, pomfritter, sodavand, wraps, milkshakes, cookies, hot wings, og meget mere. Deres menu består umiddelbart af kylling, men på mange forskellige måder, så der er noget til enhver smag. Deres produkter og mad er selvfølgelig af høj kvalitet og fra deres eget mærke, men stadig til gode priser.

Hvis dette lyder som noget for dig kan du besøge deres hjemmeside her: https://kfc.dk . Her kan du bl.a. se deres butiksplaceringer og åbningstider. Du kan finde en lokal restaurant ved at bruge ”restaurant” knappen. Der er 12 restauranter fordelt i forskellige byer i Danmark, så forhåbentligt er der en i nærheden af dig. Du kan også finde andre eventuelle kampagner på deres hjemmeside.