Tilbudsaviser fra Marcello's

Sidste opdatering af tilbudsavis: 25.02.2022

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Marcello's tilbudsavis er online?
59.948 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Tilbud hos Marcello's

Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Marcello’s

Har du brug for en lækker frokost eller er du sulten efter en lækker bøf? Det kan også være, at du gerne vil have noget at drikke. Uanset hvad har Marcello’s masser at tilbyde dig, når det kommer til mad. De har masser at vælge i mellem uanset om du er til store bøffer eller salater. Du kan kigge i Marcello’s tilbudsavis og katalog for at se nogle af deres gode tilbud. De har også andre tilbud udover dem i deres tilbudsaviser, så der er masser af rabatter at opnå når du spiser hos Marcello’s!

Marcello’s har et bredt sortiment og udvalg inden for mad. De sælger bl.a. sandwiches, burgere, pomfritter, pastaretter, sodavand, vin, kaffe, kage og meget mere. De sælger burgere med oksekød, kylling og plantebaseret kød, så der er noget til enhver smag, så stop forbi din lokale café og få en bid. Deres produkter er af høj kvalitet og fra deres eget mærke, men stadig til venlige priser.

Hvis dette lyder som noget for dig kan du besøge deres hjemmeside her: https://marcellos.dk . Her kan du bl.a. se deres butiksplaceringer og åbningstider. Du kan finde en restaurant tæt på dig ved at bruge ”cafeer” knappen på hjemmesiden. Der er 4 cafeer i forskellige byer i Danmark, så du kan forhåbentligt finde en i nærheden af dig. Du kan se eventuelle kampagner og andre tilbud på deres hjemmeside.