Tilbudsaviser fra Bone's

Sidste opdatering af tilbudsavis: 01/10/21

Midlertidigt ingen tilbudsavis

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Bone's tilbudsavis er online?
16.415 personer er allerede kommet dig i forkøbet

Hold mig opdateret

Vil du gerne modtage en underretning, når den nyeste Bone's tilbudsavis er online?
45.542 personer er allerede kommet dig i forkøbet
Download den gratis app med 800+ butikker

Tilbudsavis og tilbud hos Bone’s

Er du sulten efter nogle lækre spareribs eller en saftig bøf? Det kan også være, at du skal bruge noget til at slukke tørsten. Uanset hvad har Bone’s masser at tilbyde dig, når det kommer til lækker mad. De har et udvalg af forskelligt kød og kartofler, samt salater og dessert, så uanset om du vil have en lille frokost eller en stor middag har de noget til dig. Du kan kigge i Bone’s tilbudsavis eller katalog for at tjekke nogle af deres tilbud ud. De har også andre tilbud udover dem i deres tilbudsaviser. 

Bone’s har et bredt sortiment inden for mad. De sælger bl.a. bøffer, burgere, kylling, spareribs, pomfritter, bagte kartofler, hvidløgsbrød, hotwings, sodavand, cheesecakes, is og meget mere. Der er masser at vælge i mellem, så stop forbi en Bone’s når du er sulten. Deres produkter er af høj kvalitet og fra deres eget mærke, men stadig til overkommelig priser. De har også specielle frokosttilbud, så der er masser af rabatter at opnå!

Hvis dette lyder som noget for dig kan du besøge deres hjemmeside her: www.bones.dk. Her kan du bl.a. se deres butiksplaceringer og åbningstider. Du kan finde en butik tæt på dig via ”find restaurant” knappen. Der er 24 restauranter fordelt i forskellige byer i Danmark, så du kan helt sikkert finde en i nærheden af dig. Du kan også finde eventuelle tilbud og kampagner på deres hjemmeside.