Download den gratis app med 800+ butikker

Ikke bare når du er ”sulten for sjov”, men også når du ønsker en kvalitetssnack

Det er de færreste danskere, der ikke kender Kims, som vel nok er en af de mest populære producenter af chips og andre salte snacks her i Danmark. Særligt er Kims kendt for deres brede sortiment af sprøde, lækre chips i forskellige smagsvarianter og størrelser.

Deres produkter er velegnede som snacks til enhver lejlighed, og de tilbyder en bred vifte af muligheder, som kan tilfredsstille enhver smag – også til andre lejligheder end når du er ”sulten for sjov”. En af de klare fordele ved Kims produkter er deres høje kvalitet af råvarer og den altid gode smag.

Kims bruger kun de bedste – og lokale - ingredienser i deres produkter, hvilket gør dem til et populært valg blandt danske snack-elskere. Deres chips er også velegnede som tilbehør til måltider eller som en hurtig snack i løbet af dagen.


Find Kims produkter på tilbud via vores oversigt – nemt og overskueligt

Du kan finde Kims produkter i nærmest alle butikker over hele landet, såsom supermarkeder og kiosker. Derfor er der også tit gode tilbud at finde. Det kan dog være svært selv at støve de bedste tilbud op. Men det har vi gjort nemt for dig!

I vores oversigt finder du altid aktuelle og skarpe tilbud på Kims’ produkter.

Alle Kims tilbud

Vi har samlet alle nuværende Kims tilbud, der er gyldige i dag. Disse kan tit findes i tilbudsaviserne med store rabatter, men kan også købes online. Tjek tilbudsaviseronline.dk ud og find de billigste Kims tilbud og spar masser af penge. Find information om butikker, hvor Kims kan købes til den bedste pris, med adresser og åbningstider. Hvis du leder efter brugervilkår eller information om levering kan det findes via butikkens generelle information.

Vil der være rabat på Kims i næste uges tilbudsavis?

Hvornår er Kims på tilbud? eller "Jeg vil gerne vide om der er rabat på Kims i næste uge?" Det er de spørgsmål, vi hører mest. Mange mennesker laver en indkøbsliste baseret på tilbud og rabatter. Det er derfor, at tilbudsaviseronline.dk altid er de første til at lægge næste næste uges tilbudsaviser op. Hold øje med vores hjemmeside for at se om næste uges tilbudsavis har et tilbud på Kims. Bemærk venligst at nogle tilbud kun gælder i butikken og IKKE online.

Vil der være rabat på Kims i næste uge?

I hvilken butik vil Kims være på udsalg i næste uge? Du kan købe de samme produkter i mange forskellige butikker, så det giver mega meget mening at sammenligne tilbuddene på Kims. Det er den perfekte måde at få det bedste tilbud på!

Ofte stillet spørgsmål om Kims

Hvor kan jeg finde Kims kampagner?

tilbudsaviseronline.dk er det rette sted at finde Kims tilbud. På vores hjemmeside vil du finde forskellige tilbudsaviser fra butikker såsom ABC Lavpris og andre lignende butikker med interessante tilbud og kampagner. Gå til 'tilbudsaviser' og klik på din yndlingsbutik.

close-icon close-icon

Hvor kan jeg købe Kims?

Du kan finde Kims mange forskellige steder. Du kan købe Kims i butikker, såsom ABC Lavpris. For at finde lignende butikker, gå til 'kategorier'.

close-icon close-icon

Hvor meget koster Kims i ABC Lavpris?

Foroven kan du finde prisen på Kims i ABC Lavpris. For at finde billigere eller lignende tilbud kan du sammenligne denne kampagne med andre ABC Lavpris tilbud på denne side.

close-icon close-icon

Hvilke tilbud minder om Kims på tilbud?

Find lignende tilbud og kampagner for Kims i tilbudsaviserne ovenfor. Under 'kategorier' kan du finde lignende butikker med lignede produkter.

close-icon close-icon

Hvor kan jeg finde Kims til den laveste pris?

Kig i en tilbudsavis på denne hjemmeside for at se de seneste tilbud og finde Kims til den laveste pris. Dette er den bedste måde at finde interessante tilbud og købe Kims til den bedste pris. På denne side kan du sammenligne de bedste Kims kampagner.

close-icon close-icon

Kan jeg finde Kims på udsalg?

Hvis du leder efter Kims på udsalg, er du kommet til det rette sted. Find og sammenlign de nuværende Kims tilbud. For at finde Kims udsalg, besøg hjemmesiden af en butik, der tilbyder Kims. I kategorier kan du finde flere butikker, der sælger Kims.

close-icon close-icon

Skal jeg bruge en rabatkode til Kims kampagner?

For at finde ud af om du skal bruge en rabatkode til Kims kampagner, kan du tage et kig i tilbudsavisen eller på hjemmesiden hvor du ønsker at købe Kims. De fleste tilbud på vores hjemmeside kan opnås uden en rabatkode.

close-icon close-icon

Er Kims også tilgængelig online?

For det meste er Kims også tilgængelig online, men det afhænger af den individuelle butik. For eksempel; hos ABC Lavpris, kan du få Kims online. Find mere information på butikkens hjemmeside.

close-icon close-icon

Er det en god idé at købe Kims i ABC Lavpris?

I ABC Lavpris kan du finde kvalitetsprodukter. At købe Kims fra ABC Lavpris er bestemt en god idé, men hvis du gerne vil lede efter billigere Kims tilbud, kan du sammenligne dem på denne side.

close-icon close-icon

Jeg har et spørgsmål eller en klage om Kims, hvem skal jeg kontakte?

Hvis du har en klage eller et spørgsmål om Kims, er det bedst at du kontakter butikken, hvor du har købt varen. For det meste kan du finde denne kontaktinformation på butikkens hjemmeside.

close-icon close-icon
Vis alle...

Kims rabatter

🛍️ Kims tilbud: 54
🏷️ Butikker: 20
🚀 Højeste rabat: 0
🎯 Laveste pris: 9,99 kr.